Anna Madelen
By the pool

 • 14.02.2015, 19:35

Lanzarote

 • 28.12.2014, 17:26

Det er skikkelig lenge siden jeg og mamma begynte å snakke om at det var på tide med en jentetur til syden, kun meg og henne. Men hver gang det har blitt nevnt så har vi bare snakket på det uten å gjøre alvor av det. Men idag fikk vi endelig bestilt tur, så i vinterferien reiser vi til Lanzarote. Hotellet vi skal være på heter hd pueblo marinero hotel, og ligger en 20 minutters spasertur unna Playa Blanca sentrum. 

Gleder meg kjempe mye, blir så godt å komme seg vekk fra snø og kulde i en uke. Det beste er at det ikke er mer enn 46 dager til vi reiser, og det regner jeg med skal gå ganske fort! 

  


Valdres

 • 10.07.2014, 21:00

Hver sommer i mange år nå har jeg reist til Valdres på hytta til tante på besøk i noen dager av ferien. Mandag når jeg var ferdig på jobb tok vi bussen fra gjøvik og til Fagernes hvor tante hentet oss og vi kjørte opp på hytta. Er like koselig der hver gang, og er absolutt ikke noe problem å være hos tante når man har en så snill tante som jeg har!

Til mandagen hadde jeg bestilt spekeskinke, arnordpølse(valdrespølse), eggerøre, seterrømme og hjemmelaget potetstappe, og selvfølgelig hadde tante lagd det til vi kom. Tror ikke det var en overraskelse for henne at jeg ba henne lage det til vi kom, for hun har lagd det i 6 år den første dagen jeg kommer på besøk.
Tirsdag morgen reiste vi til Fagernes, og etter å ha gått på senteret og tatt en kaffe kopp der spurte tante om vi ville ta en tur til beitostdølen så skulle hun spandere middag der. Vi var ikke så heldige med været men koselig var det likevel!


Innkjøp// London

 • 19.04.2014, 16:23

Å få brukt opp det jeg hadde i lommeboken var null problem i London. Første dagen ble det mest fra primark, men så fant vi en butikk som heter "the sting" som hadde mye fine klær, så ble endel der selv om prisene var litt stive der..

Ble også endel småting som løsvipper, flere ballerina sko, sokker osv, som jeg ikke orker å ta bilde av. I tillegg til en skinnjakke og et par av den nyeste modellen til nike free run 5.0 sko, som jeg bare elsker! Er som å gå på skyer, og de er fine.

Se på innlegget "dag 1 // London" for resten av innkjøpene. Bilde av skoene og jakken kommer senere en gang.


Hjem kjære hjem

 • 17.04.2014, 00:51

Var overraskende godt å komme hjem fra London etter noen fantastiske dager. Vært mye handleposer, gåing og lange dager, så utslitte ben og en sliten kropp fulgte med meg hjem. Heldigvis fikk jeg kjøpt meg noen joggesko nest siste dagen, så de stakkars bena fikk det litt bedre. Fant ut at ballerina sko ikke var det beste, spesielt ikke med så sære ben som det jeg har..lilletåa mi takler ikke noen type sko, haha. Orker ikke legge ut innkjøpene enda, for ikke alt som er pakket ut enda heller. Men det kommer snart!


Hjem kjære hjem

 • 17.04.2014, 00:51

Var overraskende godt å komme hjem fra London etter noen fantastiske dager. Vært mye handleposer, gåing og lange dager, så utslitte ben og en sliten kropp fulgte med meg hjem. Heldigvis fikk jeg kjøpt meg noen joggesko nest siste dagen, så de stakkars bena fikk det litt bedre. Fant ut at ballerina sko ikke var det beste, spesielt ikke med så sære ben som det jeg har..lilletåa mi takler ikke noen type sko, haha. Orker ikke legge ut innkjøpene enda, for ikke alt som er pakket ut enda heller. Men det kommer snart!


Dag 3 // London!

 • 14.04.2014, 19:21

Idag har vi vært på marked i portebello road, og nå sitter vi på en steak house restaurant og venter på biff middag før vi skal på musical for å se Body guard.

I tillegg har det vært utrolig herlig vær alle tre dagene vi har vært her, ordentlig sommer vær. I sola er det varmt kun iført t-skjorte, men godt å ha noe over når man er ute siden det blir kjøligere nede på undergrunnen, og i skyggen.


Dag 1 og 2// LONDON

 • 14.04.2014, 00:15

Har prøvd å få kommet på nett helt siden vi kom Igår, men Hotell nettet var nede i hele går, og nå er det så mange folk her at det er umulig å komme inn. Prøvde i 20 min før jeg til slutt kom inn på det utrolig trege nettet.

Når vi kom frem Igår fikk vi høre at rommene ikke var klare før klokken to, så da satte vi igjen bagasjen på hotellet og dro på shopping med en gang. Ble mest innkjøp på primark, utrolig mye forskjellig der!

Mens idag har vi vært på madame tussaud, og shoppet i blandt annet oxford street. Handlet endel idag også, men har ikke hatt muligheten til å ta bilde av dagens innkjøp enda, så blir kun noen bilder av gårsdagens foreløpig.

Kommer mere bilder på bloggen da jeg er hjemme igjen, i tillegg til resten av innkjøpene!


Avreise Gardermoen

 • 12.04.2014, 06:42

Nå sitter vi like ved innsjekk og spiser litt mat før vi skal gå på flyet. Skal prøve å få blogget fra london, for tror det er nett i lobbyen på hotellet.


London rett rundt hjørnet

 • 27.03.2014, 11:51

Idag er det bare 16 dager til jeg reiser til London med mamma, stefaren min og kjæresten! Gleder meg som er lite barn, og teller dager og timer. Vi kommer til London lørdag morgen, så da er det bare å komme seg til hotellet for å slenge fra oss koffertene før vi går i gang med shoppingen! Mandag morgen skal vi på marked mens mandag kveld skal vi på musical og se "The bodyguard". Jeg simpeltent elsker filmen med whitney Houston, synes stemmen hennes var helt nydelig og filmen var utrolig fin.

Har lest mye om markedene i London, spesiellt det i portobello road, håper på å gjøre noen kupp når jeg er der. Ettersom jeg er en veske- og sko elsker legger jeg heller ikke skjul på at jeg krysser fingrene på å finne noen vintage veske/sko skatter på markedet eller i noen av vintagebutikkene.

 

Eidskog- here we come!

 • 12.04.2013, 13:37

Senere idag reiser jeg til Eidskog. Ble faktisk 1 koffert og 2 store bagger når jeg ble ferdig. I tillegg til en stor pose med luftmadrass i, og håndveske. Kommer nok til å prøve å blogge i helga, hvis det blir tid til det.


Hjem kjære hjem!

 • 29.03.2013, 21:20

Da er jeg hjemme igjen fra noen herlige dager i Valdres med familien. Fikk ordentlig påskestemning med en gang jeg gikk inn hyttedøra,
for der ble jeg møtt av masse påskekyllinger, gule lys og ikke minst masse påskegodteri!

Selv om det ikke har vært noe annet enn kos så var det likevel godt å komme hjem å ta seg en dusj og få stelt seg litt. Ser også frem til
å sove i senga mi inatt. Borte bra men hjemme best ♥

 

  


Tyskland in pictures

 • 23.02.2013, 22:19

Nå kommer bildene jeg tok på Tyskland turen. De er tatt med mobil så er ikke av super kvalitet, men bedre enn ikkenoe!

 


// Slapper av på lugaren

 


// Lunsj på båten, kyllingsalaten var herlig! 


// Tyskland baby!

 


 


// Rosa telefon, wehuu! 


// Mamma og Ove ♥

 

 

 


 


Rakfisk og dans!

 • 03.11.2012, 20:32

Nå er vi akkurat ferdige med middagen. Har koset oss med rakfisk og sylte til "skal vi danse". Det har vært kjempe bra stemning i hele dag, til tross for været var omtrent alle i humør på festivalen også!


On my way!

 • 03.11.2012, 10:56

Da er vi på vei til Fagernes. Blir nok der ei good stund! Men blir nok et innlegg når vi er tilbake ikveld.


Valdres!

 • 02.11.2012, 19:31

De siste dagene har jeg bare koset meg med venner og familie,
jeg er kjempe heldig som har så mange som bryr seg om meg! ♥

I helga er jeg i Valdres hos tante, ettersom det er rakefisk festival nå!
Dro etter skolen idag, og blir her til søndag. Så da blir det å stå opp ganske tidlig imorgen
og reise innover til Fagernes. 

 

Nå skal vi se på "Norske talenter" og kose oss, så blogges vi!

 

 

♥ Anna Madelen

 

 Oslo love!

 • 12.10.2012, 00:19

Idag morges tok jeg og Tord toget til Oslo. Ble masse tull med toget så vi endte opp over en time forsinket, men det er vel ikke noe nytt ang. nsb? Vi hadde ingen spesielle planer, bare shopping. Så vi tok en liten tur i Karl Johan, før vi dro på noen kjøpesentere. Var også en tur på subway, utrolig gode baguetter der!

Jeg fikk kjøpt meg et par sko blandt annet, og Tord kjøpte en drit grom genser og bukse i tillegg til noen småting!


Iran

 • 17.09.2012, 20:30

Nå sitter jeg og ser på bilder fra Iran tidligere i år. Guud som jeg savner det!
Elsker virkelig alt ved det landet.De fleste her i Norge har feil inntrykk av Iran, men landet er
faktisk ikke slik det fremstilles på nyhetene og i meidene her i Norge.
Iran er et ganske fredelig land, ihvertfall de fleste byene utenom hovedstaten.

Jeg stortrives da jeg er der, skulle gjerne ha tatt med alle mine nærmeste dit og delt
de herlige opplevelsene, men beklageligvis er det vanskelig og få visum og grunnet
det norske media er det flere jeg har snakket med som aldri hadde turt å reise dit.

Jeg kommer fra byen Urumieh, som er en utrolig nydelig by!

 

Her kommer noen bilder fra da jeg var der i påsken:

 

 


//Trafikken er litt annerledes der enn her i Norge!//Jeg er den yngste av søskenbarna og pappa den yngste i søskenflokken,
men synes ikke det ser ut som om jeg er 4 år yngre enn de andre her!


//Savn, verdens beste kebab!


//Meg og to av søskenbarnene mine


// Meg og søskenbarnet mitt

 

 

♥ Anna Madelen

 

 

KRETA!

 • 10.09.2012, 22:45

Fant igjen noen bilder fra Kreta som jeg trodde jeg hadde sletta ved et uhell, så fikk ikke
lagt dem ut sammen med de andre, for hadde lagt dem i en annen mappe.
Så her kommer noen av dem!

  

 
-fælt bilde gitt!

 

 

Anna Madelen

 

 

Bildedryss fra Kreta!

 • 20.08.2012, 17:27

Beklager virkelig lite blogging siste uka.. Kom hjem fredag, Tord møtte meg på gardemoen, så tok vi toget
til Moelv og dro hjem til han og bare slappa av resten av kvelden!
Lørdag jobbet vi i et brylup, og kom hjem i 10 tiden, var først hos han er stund når vi var ferdige, før vi dro til meg.

Mens igår var en vanlig søndag for meg som vil si JOBB, var dagen idag litt annerledes, var så rart nå som
fjorårets 10`ende trinn har begynt på vgs, og vi er de eldste.. De som har begynt i 8`ende nå virker liksom så små,
selv om 2 år forskjell ikke er så mye.. Heheh..

 

Her kommer bildene jeg har lovd fra Kreta!

 

 

  

Er noen flere også, blandt annet fra når vi kjørte vannscooter! De kommer senere..

 

 

♥ Anna Madelen

 

  


  

 


Shopping!

 • 12.08.2012, 18:48

Har ikke kjøpt så mye enda, utenom en liten gave til tord og nytt mobildeksel til meg selv!

Dårlige bilder men er tatt med ipaden, kommer et stort bildedryss fra uka når jeg kommer hjem!


Spa!

 • 11.08.2012, 22:19

Nå har vi spist, tatt fiske spa og sitter på en bar og ser på OL! Kjett liv, kjett liv, hater alle ballsporter :/


Ut i sola!

 • 11.08.2012, 11:33

Nå stikker jeg straks ned til bassenget for å bli brun!

Namnam!<3


Innkjøp gardemoen!

 • 10.08.2012, 17:24

Kjøpte ikke stort mye mere enn et par poser m&m og en ny foundation fra dior som funka dritbra! Litt dyr, men er verdt prisen!

<3 Anna Madelen


Kreta!

 • 09.08.2012, 23:06

Inatt reiser jeg til gardemoen, flyet til Kreta går klokken halv 7 imorgen tidlig! Skal holde dere oppdatert mens jeg er borte og skal bli mye bedre med bloggingen etter ferien!


Sverige!

 • 08.08.2012, 09:05

Nå stikker jeg til Sverige en tur med Tord og dem! Blir koselig å gjøre noe sammen før jeg reiser. Har sovet sykt dårlig inatt! -tror jeg skal være så heldig å få uvi igjen! Ååhgud, heldig med lykken!


Henna tattoo!

 • 17.07.2012, 00:51

Idag har jeg og Inga tatt henna tatto, kosta 30 lira for hver! Bilde og litt fakta kommer senere!


Terassekos

 • 16.07.2012, 14:17

Jeg er ordentlig kreativ med overskrifter om dagen, men er utrolig varmt så orker ikke tenke! Hahah! Nå sitter vi på terrassen å koser oss med musikk, potetgull og redbull! Idag er en av de varmeste dagene hittil så!

<3 Anna Madelen og Inga!


Bassengkos #1

 • 14.07.2012, 14:07

Nå ligger vi ved bassenget på hotellet. Har vært en liten tur på stranda idag også. Har faktisk begynt å få farge alt nå, wehuu!


Tyrkia next!!!

 • 13.07.2012, 14:07

Nå sitter jeg i bilen og er på vei til inga. Vi drar derifra til gardemoen om 20 min. Jeg kommer til å blogge aktivt under turen så hold dere oppdatert!


Friluftsliv! -ikke helt meg..

 • 08.07.2012, 23:31

Kom nedatt fra hytta i 2 tia idag! Igår var vi ute å fiska, padla kano og skøyt med luftgevær. Jeg passa som dere sikkert skjønner kjempe godt inn!
Hahah, men hadde det faktisk kjempe fint, utenom kanoturen da...var masse insekter i kanoen,
blandt annet snegler og det er noe jeg absolutt ikke liker!
Jeg har funnet ut at jeg aldri kan bli Lars monsen 2! Hadde ikke overlevd 2-3 timer engang med
fisk, skog, kano, vann, insekter og alt det der..

 

Noen bilder er litt uklare, for var tåke og er tatt med mobil..

 

♥ Anna Madelen

 

 

Fjellet next!

 • 07.07.2012, 12:12

Nå er jeg snart klar for å dra opp på fjellet med søskenbarna mine! Blir ikkenoe mere blogging før imorgen eller mandag da,
for da jeg kommer ned igjen imorgen skal jeg rett på jobb.. #stress
Så blir godt å ta en rolig kveld på hytta og bare kose meg med søte folk og slappe av!
Kan nok hende jeg får tatt noen bilder som kommer på bloggen over helga!


Også har inga lovd å sende meg onsdagens bilder snart, men den jenta er ikke verdens raskeste...ehee!
Så tar sannsynligvis noen uker eller måneder til først.

  

 

♥ Anna Madelen

 

 Rosa koffert!

 • 03.07.2012, 23:51

Jeg har ikke kjøpt koffert før idag, fordi jeg har lett etter den prima kofferten for meg!
Altså en som passer meg! Igår fant jeg ut at jeg begynte å få veldig dårlig tid på meg, så idag kjøpte jeg drømmekofferten min,
nemlig en rosa koffert fra Epic, kjøpt på bagOrama Hamar!

 

 

Anna Madelen

 

 

Hei og velkommen! Mitt navn er Anna Madelen, jeg kommer fra Moelv men bor på Jessheim. Her får dere et innblikk i mitt liv og min hverdag.Arkiv
hits