Anna Madelen
Målet med min deltakelse i Miss Norway

 • 09.11.2015, 19:35

Hvorfor meldte jeg meg på miss norway? Det er ingen hemmelighet at mange mener dette strider imot det feminister står for, og at det er en konkurranse for uintelligente jenter. Dette ønsker jeg å motbevise.

Ja, jeg er glad i å pynte meg, jeg tar spraytan, jeg har akrylnelger og jeg bruker til tider falske øyenvipper. Jeg er glad i kjoler og sko med glitter og paljetter. I tillegg elsker jeg følelsen jeg har når jeg kommer ut av salongen etter en times hudpleie. Men utseende er ikke det viktigste, jeg mener at selvfølelsen, og det som sitter på innsiden, er det som i bunn og grunn skaper et vakkert ytre!

Med min deltakelse i Miss Norway ønsker jeg å vise at man kan være vakker, samtidig som man er smart og intelligent. Jeg skal jobbe hardt og gjøre mitt beste for å nå så langt som mulig i konkurransen!

  

 

 

 


 • Publisert i Blogg
 • MOvember

  • 07.11.2015, 17:33

  Nå er vi endelig kommet til november måned, noe som betyr at MOvember er her! Mange bruker denne måneden på å irritere seg grenseløst over menn som ikke barberer seg. De kan ikke forstå hvordan den kan utgjøre noen forskjell. Men barten fungerer som en reklameplakat og setter fokus på hvor viktig det er også for menn å ta vare på helsen sin, spesielt i fokus er da prostata-og testikkelkreft. 

   

  Så til alle mannfolk der ute: ikkenoe barbering før 1 desember! ;)
 • Publisert i Blogg
 • Min helg

  • 01.11.2015, 20:37

  Hei hei! 

   

  Håper dere har hatt en fin helg alle sammen. Selv har jeg hatt lang helg, og vært hjemme i Moelv helt siden torsdag. Fredag var jeg og fikset neglene mine, noe som var på tide. Jeg bruker akrylnegler, og er strålende fornøyd med det. -Men etter fem uker er de ikke alltid like fine og man føler seg mye mer vel etter å ha vært å fått etterfylt de.

   

  I går feiret jeg 18-årsdagen min (tre uker på etterskudd) med familie og venner. Det var en kjempe hyggelig kveld, spesielt nå som jeg bor på Jessheim og ikke ser folk like ofte lenger ettersom jeg ikke alltid har mulighet til å være med i selskaper og lignende.


 • Publisert i Blogg
 • Hei og velkommen! Mitt navn er Anna Madelen, jeg kommer fra Moelv men bor på Jessheim. Her får dere et innblikk i mitt liv og min hverdag.  Arkiv
  hits