Anna Madelen




RETS TREND SOLBRILLER

  • 31.03.2014, 20:45

I r har sola og varmen kommet tidlig, og det er p tide ta frem solbrillene. I r gr det i solbriller som skal synes, og de skal skille seg ut. Store, runde solbriller med fargerike glass er noe av det de store motehusene har vist mest av.

Personlig synes jeg ikke farget glass er s fint, og jeg liker bedre solbriller i fargene svart, beige og brun. Nettopp fordi det passer til det meste.




// Jeg synes de verst til venstre er helt perfekte!

Pilotbriller er nesten mer populre i r enn tidlige, og de er uddelige! Selv kler jeg ikke pilotbriller, ser ut som en veps. Men anbefaler de som kler det kjpe inn et par, for det er en av rets it briller.


  • Publisert i Blogg




  • The weekend

    • 31.03.2014, 09:43

    Forrige uke gikk ganske fort, det samme gjorde helgen. Fredag slappet jeg av hjemme med norske talenter, biff og potet- og sellerirot mos og godteri sammen med Tord. Lrdag var det kjempe fint vr, s vi gikk oss en tur ganske tidlig for s slappe av i sola p terrassen da vi kom hjem. P eftan reiste vi til bestemoren til Tord p pizza, var kjempe koselig!
    Grsdagen var heller ikke s spennende, like fint vr da som lrdag s ble et par timer ute i sola fr vi reiste p vanntrnet en tur.



    Hvordan har deres helg vrt?


  • Publisert i Blogg




  • Familiekos og grilling

    • 28.03.2014, 09:18

    Etter ha tatt bussen hjem fra skolen igr dro jeg rett opp til pappa. Han og lillebroren min er alene, siden stemoren min er bortreist s tenkte de kom til synes det var koselig med litt besk. Pappa hadde tatt frem kyllingkebab-kjtt til jeg kom, s etter ha ordnet det fyra vi opp grillen og kosa oss ute i sola.


    // Holder meg til de HYKVALITET mobilbldene mine, uff..


  • Publisert i Blogg




  • Min frste bukett helt selv!

    • 27.03.2014, 12:30

    Hver onsdag siden september i fjor har jeg vrt p Floriss, som er en blomsterbutikk. Har lagd endel dekorasjoner og kranser til jul, valentines, morsdag og slikt, men bukett har jeg ikke prvd meg p ordentlig fr denne uken. Ettersom jeg n har lrt meg snitte ordentlig og legge dem slik de skal ligge i en bukett, fikk jeg onsdag beskjed om at jeg skulle lage en bukett p egenhnd. Jeg fikk beskjed om hva slags blomster som skulle vre med i buketten s da var det bare sette i gang!

    Resultatet ble det her:







  • Publisert i Blogg




  • London rett rundt hjrnet

    • 27.03.2014, 11:51

    Idag er det bare 16 dager til jeg reiser til London med mamma, stefaren min og kjresten! Gleder meg som er lite barn, og teller dager og timer.Vi kommer til London lrdag morgen, s da er det bare komme seg til hotellet for slenge fra oss koffertene fr vi gr i gang med shoppingen! Mandag morgen skal vi p marked mens mandag kveld skal vi p musical og se "The bodyguard". Jeg simpeltent elsker filmen med whitney Houston, synes stemmen hennes var helt nydelig og filmen var utrolig fin.

    Har lest mye om markedene i London, spesiellt det i portobello road, hper p gjre noen kupp nr jeg er der. Ettersom jeg er en veske- og sko elsker legger jeg heller ikke skjul p at jeg krysser fingrene p finne noen vintage veske/sko skatter p markedet eller i noen av vintagebutikkene.









    Inspiration // Blonde

    • 25.03.2014, 11:19

    Jeg er ganske fornyd med hrfargen min slik den er n, men det kunne gjerne vrt en farge som enten har litt mer liv og varierte farger i seg eller litt mer "champagne" aktig! Sitter googler litt p ulike blonde hrfarger, og det er s utrolig mange fine farger.. Har ikke planer om farge det over igjen p en stund, men nr jeg skal farge det s vil jeg vre 100% sikker p at jeg blir fornyd. Vanskelig forklare nyaktig hva jeg mener, s tar med noen bilder isteden! Bildene er fra weheartit.











  • Publisert i Blogg




  • Middagstips // Plsegrateng

    • 25.03.2014, 10:43

    Lenge siden jeg hadde spist plsegrateng, men mamma lagde det ofte til middag da jeg var mindre. Jeg liker egentlig ikke plser spesielt godt, men i denne retten er det faktisk super godt! S middagen vr igr ble plsegrateng!

    Du trenger:
    - nok makaroni til fire stk
    - 1 pk kjttplse
    - 6 ss smr
    - 4-5 ss mel
    - 4 dl melk
    - 2 gulrtter
    - 1 halv pose brokkoli
    - 1 potet
    - ost

    Frst skreller du poteten og gulrttene og deler det i sm biter. S koker du det og brokkolien i ca 5 min. (Det skal bli kokt men ikke helt gjennomkokt.) S deler du kjttplsen i biter og steker det, mens det steker koker du makaroni som vist p pakken.
    Det siste du gjr er lage hvit saus av smr, mel og melk, fr du har alt oppi en ildfast form og heller over hvit saus og ost.

    Super enkelt og super godt!


  • Publisert i Blogg




  • The last days

    • 21.03.2014, 08:21

    Har vrt drlig med blogging p meg den siste uka, har hatt s drlig nett at jeg ikke har orket sette meg ned for blogge nr jeg vet hvor tregt det ville gtt. Er kun de siste dagene jeg har gjort noe, mandag og tirsdag er det ikke s mye si noe om!
    Onsdagen tilbrakte jeg sammen med pappa og lillebror, mens Igr var jeg frst hos reguleringstannlegen fr jeg dro til Brumunddal en tur med Tord og svigermor.


  • Publisert i Blogg




  • Love cupcakes

    • 18.03.2014, 20:18

    N har jeg og kjresten lagd cupcakes med frosting.


  • Publisert i Blogg




  • Kjrestetid

    • 16.03.2014, 22:04

    Idag har jeg gtt tur med kjresten min. Ble en lang men koselig tur! Da vi kom hjem ble det litt rydding og baking. Fikk lyst til lage kake, s lagde en type eplekakerre men hadde ikke epler oppi kaken.


  • Publisert i Blogg




  • Mye farting

    • 15.03.2014, 18:11

    De siste dagene har det vrt en del farting hit og dit. Var p Hamar igr, og gjvik idag. Igr var vi p maxi og gikk litt i gata fr vi dro p Peppes pizza spiste middag. Det var utrolig mye folk der, ettersom det var pning av nye kulturhuset p Hamar. Mens idag var vi p cc gjvik, ble ingen innkjp men koselig dra ut innimellom ogs da. N skal jeg snart begynne p kveldens biffmiddag med tilbehr!


  • Publisert i Blogg




  • Hjemmelaget pastamiddag

    • 13.03.2014, 08:56

    Pastamiddag er noe som er lett og kjapt lage, det smaker godt og de fleste har det meste de trenger hjemme fra fr! Vi har ihvertfall nesten alltid spagetti, melk, egg og lk hjemme. Hjemmelaget pastasaus er noe folk tror er vanskelig lage, men egentlig er det superlett!

    Alt du trenger er:

    - nsket mengde spagetti
    - en lk
    - 1 dl melk
    - 2 eggeplommer
    - 2 kyllingfilet/ 1 pk bacon
    - salt og pepper
    - aromat

    Kok spagetti slik det str p pakken. Pisk sammen de to eggeplommene. Skjr opp lk og kylling/bacon i biter og stek det i en stor stekepanne. Rr sammen eggeplommene og melk, og hell det over den nykokte spagettien. La det smputre i noen minutter mens du rrer frem til den blir litt tykkere og smak til med krydder. Ja, s lett var det!

    Fler det har blitt litt mye matblogging i det siste, men det er vel likegreit p dager jeg ikke har noe annet spennende blogge om?


  • Publisert i Blogg




  • Anbefaling // silver shampoo

    • 11.03.2014, 13:29

    Etter at jeg bleket hret mitt p nytt har det vrt litt gulskjr i lengdene og det har vrt lysere p toppen enn i lengdene. Jeg kjpte loreal expert silver shampoo da jeg var mrk blond, og den virker da ikke i det hele tatt p meg. Men n har jeg brukt den 3 ganger etter at jeg bleket det og fargen har blitt s mye bedre! Sist gang jeg dujet hadde jeg den i 5 minutter og hret ble minst en nyanse lysere, jeg ble kjempe overrasket! Idag skal jeg prve ha den i 10 minutter for se hvordan resultatet blir da.

    Men pass p ikke la det vre i for lenge for da kan du risikere lilla hr istedenfor gult. Og husk at dersom hret ditt er mer mrk orange enn gulorange s kommer ikke denne til gi stor effekt hos deg.





  • Publisert i Blogg




  • Billig og god middag

    • 10.03.2014, 19:30

    Idag har jeg laget en billigversjon av lasagne til middag. Det kostet meg tilsammen 70 kroner, ettersom vi hadde mel, smr og melk. Lken kan jo ogs brukes senere, s da har vi.

    - First price tortillalefser (16 kr)
    - Tomatpure (4 kr)
    - Lk (15 kr for en kg)
    - Hvit saus (lages av melk, smr og mel)
    - Kyllingkjtteig ( 15 kr)
    - 2 sm rde poser ost fra rema 1000 (10 kr per)

    Stek kjttdeigen med hakket lk. Nr den er gyllen har du i 4 ss tomatpure og 2 ts vann. Krydre med nsket krydder. Lag hvit saus og sett den til sides. Ha et lag kjttdeig i ildfast form, s to tortillalefser over, s et lag hvit saus, med tortillalefser over, og til slutt kjttdeig over igjen. Ha p ost p toppen og ha det i osvn p 200 grader i 15 min. Jeg serverte med tomat, agurk, mais og rmme. Vi syntes faktisk denne varianten var mye bedre en toro lasagne, selv om det ikke var lasagneplater!







  • Publisert i Blogg




  • Ut p tur aldri sur

    • 09.03.2014, 14:44

    N er jeg ute og gr i det fine vret med kjresten. Bde Igr og idag har vi vknet til at solen lyset inn p soverommet. Igr gikk vi en tur ned i darn og var p cafe med mamma og stefaren min. Er s godt g ute i det fine vret, og ikke minst finne frem vrjakken uten fryse!


  • Publisert i Blogg




  • Deluxe fredagsmiddag // oppskrift

    • 07.03.2014, 22:49

    Idag er det fredag, endelig! Dagen idag har gtt super sakte, men n er den oversttt. N har jeg laget kalkunfilet med soppsaus og potetbter. Etter frste gangen jeg lagde soppsaus har Tord villet ha det hver gang vi har spist kylling, biff og alt som man bruker saus p!Jeg har ikke fulgt noen oppskrift nr jeg lager soppsaus, men jeg tenkte jeg skulle skrive ned snn ca hvor mye jeg bruker av hva og dele den med dere! Hittil har jeg brukt creme fraiche hver gang, mens denne gangen ble det kremflte isteden. Rett og slett fordi jeg ville prve noe nytt.

    Soppsaus:
    -6 til 8 sopp
    -1 beger creme fraiche/1 kremflte
    -3 ts soyasaus
    -pepper
    -paprikakrydder

    Hakk soppen i sm biter og ta ut "stilken". Stek soppen i en stor stekepanne med masse margarin i. Nr soppen er gyllen has flten/ creme fraichen i sammen med soyasausen. La det koke i 3-4 minutter mens du rrer innimellom. Krydre med pepper og paprikakrydder etter smak og behag.

    Kalkunfileten har jeg stekt i panne med et fedd hvitlk og krydret med salt og pepper. Potetene skrellet jeg fr jeg skrte dem i bter, krydret med salt, pepper og oregano og dynket dem i litt olivenolje, som jeg lot renne av p et papir fr jeg satte dem i ovnen p 200 grader i 15-20 minutter.





  • Publisert i Blogg




  • Norsk kebab..

    • 07.03.2014, 15:09

    Nr det kommer til kebab er jeg helt ekstremt kresen... Jeg er halvt iraner og er vand til noe helt annet enn den norske liksomkebaben p gatekjkkenene i Norge. Om jeg spiser kebab s pleier jeg spise kebab uten kjtt, alts bare et pitabrd eller en wrap fyllt med god saus og grnnt, eller jeg velger kyllingkebab. Kan vre fordi jeg er oppvokst med en far som har grillet lammekjtt, alts kebab til meg en gang i uka, noen ganger bde til middag og frokost i helgen! Uansett vr har han vrt ute grillet, sommer og vinter, regn og sol.

    Eneste kebaben jeg har vrt fornyd med kjttet i var den jeg spiste igr, der var det faktisk kjtt som hadde normal konsistens og smakte godt. Den var fra Stars i Moelv,


    // Drlig mobil bilde, men for meg er det det her som er kebab, og den dagen dere smaker det her kommer
    dere aldri mer til spise alt det drlige kjttet p norske kebabsjapper..

    Anbefaler alle at dersom dere er i Tyrkia feks, s finn en restaurant der hvor tyrkerene selv spiser, og ikke en turistrestaurant. Er ganske sikker p at dere da kommer til forandre syn p den norske kebaben :-)


  • Publisert i Blogg




  • Regulering, igjen?

    • 07.03.2014, 08:17

    I slutten av mneden skal jeg til reguleringstannlege, for ta avstpning og se p tennene mine. Jeg hadde regulering i 7 klasse, men fikk den av etter 6-7 mneder. Resultatet ble ikke helt som forventet og har bare forverret seg med rene. Jeg har ikke spesielt lyst til sette p regulering n 4 r senere igjen! Men jeg har mindre lyst til drye det enda lenger og ende opp med regulering i 30 rene fordi jeg angrer. Og hva gjr man vel ikke for utseende? Et rs tid er ikke en s stor pris betale nr man blir fornyd med det for resten av livet.


  • Publisert i Blogg




  • EXHAUSTED!

    • 06.03.2014, 21:05

    N ligger jeg rett ut p sofaen og er utslitt etter en uke som har vrt helt ufattelig lang! Hper virkelig morgendagen p skolen gr fort, slik at jeg fr helg. Tror det er lenge siden sist jeg ble s sliten etter en skoleuke. Har fltes som en mandag hver morgen denne uka, og jeg pleier aldri vre like trtt som mandager ellers i uka. Ber til gud om at dagen imorgen gr som et lyn!

    Ble ikke noe ordentlig middag p oss idag fordi jeg ikke orket lage..hehe, s for et par timer siden begynte vi bli litt sm sultne. Fant da ut at jeg skulle lage en lett og enkel omelett!

    Oppskrift p omelett:
    -1 egg
    -litt melk
    -2 ss naturell yoghurt
    -1 lk
    -1 pk bacon

    Egg og melk piskes sammen fr det stekes som en omelett. Nr det er ferdigstekt has den over p en tallerken. Deretter stekes bacon i terninger og lk hakkes opp. Nr baconet er ferdig blandes lk og yoghurt oppi baconet.

    Ha tilslutt baconblandingen over omeletten og rull sammen omeletten.






    YSL ring // I`m in love

    • 06.03.2014, 17:27

    Igr fant jeg en side med utrolig mye fine smykker. Jeg hadde hrt om cocoo.se tidligere, men aldri vrt inne p siden fr. Jeg fant blandt annet en grnn coctailring som er nesten helt lik Yves saint lauren ringen! Jeg falt pladask for ringen med en gang! I tillegg fant jeg endel andre godsaker som jeg kunne tenkt meg.

    Nederst p bildet ser dere coctailringen til venste, og YSL ringen til hyre, ganske like eller hva?



    // Bl diamantring her// Hjertearmbnd her// Armbnd med bl diamant her// Kamera ring her// YSL- etterligning her


  • Publisert i sponsor




  • Hjemmelaget moussaka

    • 05.03.2014, 18:10

    Idag har jeg laget hjemmelaget moussaka til middag, mye bedre enn den i pose! Og det tok meg en time, alts ikke s lang tid.

    Oppskriften kommer her:
    Kjttsaus
    -1 boks hakkede tomaten
    -2 ts tomatpure
    -1 pk kjttdeig
    -1 lk
    -2 bter hvitlk

    Potetsaus
    -1 pose hvit saus
    -4 poteter

    Frst hakker du lk og hvitlk, og steker. Nr lken er gyllen stekes kjttdeigen brun, og boksen med hakkede tomater has i sammen med tomatpureen.

    Lag hvit saus slik som det str p posen. Skjr potetene i tynne skiver og stek i stekepanne. Nr de er gjennomstekte blandes de oppi sausen.


    Ha potetsausen i bunnen av en ildfast form og hell kjttsausen over. Ha ost p toppen og sett det i ovn p 200 grader i 15 minutter.


  • Publisert i Blogg




  • Selvbruning

    • 05.03.2014, 13:01

    Jeg brukte endel selvbruning fr, men endte alltid opp med skiller. S den siste tiden har jeg kun brukt i ansiktet om jeg har brukt. Men jeg har n funnet en som jeg har lest veldig mye positivt om, som jeg har tenkt til prve.

    // Dere finner den her, og den er n satt ned til kun 90 kr!

    Noen som har prvd denne?


  • Publisert i Blogg




  • TV NIGHT

    • 04.03.2014, 17:50

    Kom hjem for en times tid siden og har akkurat spist middag. Etterp skal jeg rydde litt fr jeg setter meg p sauepelsen med et pledd over meg, og slapper av foran tv skjermen. Frst "opgrader", etterfulgt av "hotel ccar" s "4 stjernes middag" og til slutt "paradise hotell"! S det blir en ordentlig tv kveld p meg ikveld.


  • Publisert i Blogg




  • Film anbefaling

    • 03.03.2014, 12:22

    Lrdag forrige uke s jeg og Tord filmen "we're the millers". Jeg syntes filmen var utrolig bra, og tenkte derfor anbefale den til dere. Det er en komedie, som handler om en stripper, en hjemls, en jomfru og en doplanger som later som de er enfamilie for smugle dop over Mexico grensen.


  • Publisert i Blogg




  • Londontur!

    • 02.03.2014, 18:04

    N er jeg hos mamma og vi har akkurat bestilt London tur i psken! Gleder meg kjempe mye alt n og hper tiden gr fort frem til da. Jeg har aldri vrt i London fr, s om noen har noen tips om steder se, butikker, restauranter osv s legg igjen en kommentar!

    N har jeg spist fastelavens bolle og slapper av med en kopp te.


  • Publisert i Blogg




  • delagt hr etter bleking!

    • 02.03.2014, 13:58

    Igr bleket jeg hret mitt igjen etter over en mned opphold fra sist jeg gjorde noe med det. Jeg brukte depend sin blondering, og jeg satt anbefalt tid og ikke et minutt for lenge. Alikevel sitter jeg n igjen med hr som jeg knapt trr ta i fordi det er helt tyggis aktig! Det kan strekkes nesten 5 cm lenger enn det er fr det knekker p midten...
    Jeg har bleket hret mye fr ettersom jeg har vrt platinablond, men jeg har aldri brukt depend fr. Jeg har alltid hatt sunt hr, og aldri hatt mer enn et par cm slitt hr selv om jeg har bleket mye og ikke klippet det p lang tid. Jeg har heller aldri hatt noe problemer med farging ettersom hret har holdt seg s sunt! N sitter jeg her med trer i ynene og fler meg ganske hjelpesls... Og i tillegg har jeg ujevn farge med litt gult.

    Jeg har kun lest positivt om depend blondering p nett, men hos meg var denne blekingen som gift! S det kan alts variere veldig p hva slags hrtype du har ogs tror jeg.

    Imorgen skal jeg ta meg en tur til frisren og se hva de kan gjre med bde farge og tyggis hret mitt!


  • Publisert i Blogg




  • Saturday!

    • 01.03.2014, 23:25

    Idag har jeg vrt p gjvik med kjresten og familien, og en tur i brumunddal. Vrt p opus spist lunsj, ogs ble det noen nye puter, et par pakker hrfarge og en ny overdel p meg p gjvik.


  • Publisert i Blogg








  • Hei og velkommen! Mitt navn er Anna Madelen, jeg kommer fra Moelv men bor p Jessheim. Her fr dere et innblikk i mitt liv og min hverdag.



    Arkiv




    hits