Anna Madelen
Alt for lite tid

 • 31.01.2015, 10:45

Denne uken har rett og slett fløyet fra meg. Jeg har ikke hatt noe tid til overs, verken til å slappe av, blogge eller gjøre ting på impuls. Uka har gått til skole, trening, jobb og avtaler. Jeg har en uvane med å lage avtaler flere uker før hendelsen. -Slik at jeg plutselig sitter der mandagen og ser at jeg har planer hver dag frem til helgen. Men jeg klager ikke, selv om jeg må si det er godt med helg nå selv om jeg skal jobbe både idag og imorgen. Idag skal jeg jobbe på sykehjemmet, mens imorgen skal jeg på clarion.


 • Publisert i Blogg
 • Saturday

  • 24.01.2015, 18:13

  Dagen idag har gått utrolig fort, først var jeg på FixMe en tur, før jeg dro til Brumunddal med Daniel og pappa. Og nå har jeg begynt å rote rundt i sommerklær for å finne ut om det er noe mer jeg mangler til vi reiser til Lanzarote. Gleder meg virkelig til å komme til sol å varme, og nå er det bare tre uker igjen!
   

 • Publisert i Blogg
 • I det siste

  • 23.01.2015, 21:03

   

  En stund før jul søkte jeg lærlingplass på Clarion hotell & congress ved Oslo lufthavn. Jeg fikk positivt svar, og vi kom frem til at jeg skulle være utplassert der gjennom skole frem til jeg begynner som lærling. Så nå har jeg jobbet to dager i resepsjonen, og trives veldig godt! Det har blitt snakk på helgearbeid der fremover, og det håper jeg virkelig at det blir. Jeg trives så godt at det gjør opp for tiden på tog og buss!  Jeg har meldt meg inn på treningssenter igjen med et mål om å trene der tre ganger i uken minst frem til jeg tar eksamen i kroppsøving som privatist. Jeg meldte meg opp til eksamen denne uken, og ser frem til å få det overstått. Hovedmålet er å bestå eksamen, men en bra karakter skader ikke. Jeg har en utfordring med den ene armen etter bruddet jeg hadde etter at jeg kjørte av på scooter. -Jeg klarer fortsatt ikke armhevinger eller vektløft med den armen, og så fort jeg prøver kjenner jeg at armen svikter og "detter" sammen... da var nye trenings sko en stor motivasjon! Elsker de nye nike skoene mine!
  Jeg tok pigmentering av brynene mine i november, og forrige uke tok jeg siste refill på brynene. De er kjempe fine rett etter pigmentering, men jeg mister fort mye av fargen. Irina (som utfører behandlingen) tror det kan være fordi noen av de med ung hud har en hud som sliter med å ta opp fargen og jobber med å frastøte seg fargen i groperioden. Derfor blir det ihvertfall en refill til på meg, selv om tre stykker vanligvis holder for andre.
  Ettersom jeg og mamma reiser til syden om 3 uker fant jeg ut at jeg hadde behov for en litt større weenend bag som kunne brukes som reiseveske/bag. I mange år har jeg siklet på Louis Vuitton keepall, men jeg hadde igrunn ikke trodd jeg noen sinne kom til å kjøpe den ettersom jeg for det meste bruker mindre vesker enn dette og ikke har så stor bruk for bager. MEN der tok jeg feil, for nå står denne vakre vesken hjemme hos meg, og jeg kunne virkelig ikke vært mer fornøyd! Den ser bra ut, har god plass og er praktisk!

   

  Må ikke glemme at jeg har hatt noen lunsjdates og koset meg med denne snuppa, og imorgen kommer hun til Moelv for første gang(!!) for å tilbringe kvelden med meg.

   

   

   

  Nå skal jeg slappe av i sofaen foran tv`n resten av kvelden med mamma. Ønsker alle en god helg!


 • Publisert i Blogg
 • Hei og velkommen! Mitt navn er Anna Madelen, jeg kommer fra Moelv men bor på Jessheim. Her får dere et innblikk i mitt liv og min hverdag.  Arkiv
  hits