Anna Madelen
Snickersdrøm // KAKE

 • 30.01.2014, 09:33

Jeg har aldri før prøvd å lage snickerskake, men jeg har derimot spist det endel ganger, og synes det er ufattelig godt! Har alltid tenkt at å lage den selv blir alt for vanskelig for meg, men nå har jeg bestemt meg for at jeg skal prøve. Det finnes mange ulike slag av kaken, noen mer krevende enn andre. Selv om jeg liker å gi meg selv utfordringer på kjøkkenet, så satset jeg på å finne en enkel oppskrift denne gangen ettersom dette er helt nytt for meg. Vet ikke om det blir tid og mulighet til det denne uken, men må bare prøve å få lagd tid til det!

Tenkte jeg skulle dele oppskriften jeg har tenkt til å bruke med dere:
1 glass peanøttsmør
1 dl sukker
1 dl kokosmasse
1 liter cornflakes
2 dl sirup
200 g kokesjokolade

1. Varm opp peanøttsmør, sirup, kokos og sukker i en kjele. Rør alt godt sammen.
2. Ha i corn flakes og rør til du får ei jevn blanding. 
3. Tøm alt i ei rund, lita kakeform. La det stå til det blir kaldt.
4. Smelt kokesjokoladen og tøm den over til slutt.

La kaka stå i kjøleskap til den er passe stiv. Kan godt stå over natta, men husk å ta den ut ca. 30 min - 1 time før den skal serverast slik at den blir enklare å skjære i.

 • Publisert i Blogg
 • Hey there!

  • 28.01.2014, 10:38

  Det er virkelig ikke meningen å blogge så sjeldent, men tiden bare flyr av sted og dagene går alt for fort. Idag har jeg alt vært hos legen, og skal på sykehuset om bare noen timer. -Blir sikkert sent da jeg kommer hjem fra sykehuset og da er jeg så oppgitt etter å ha ventet så lenge, at da blir bloggen bare glemt for kvelden.

  Nå sitter jeg og kikker på kakeoppskrifter, fordi min kjære fyller år på lørdag! Så hvis noen av dere har noen gode kakeoppskrifter litt utenom det vanlige så kan dere legge igjen en kommentar, da tenker jeg på noe annet enn vanlig sjokoladekake og muffins.


  // Kjærestenmin!
   


  // Vært ute å lekt med kjekke lillebror i helgen!   #hospital #birthday #cakes #winter #snow #love


 • Publisert i Blogg
 • Wants // nelly

  • 13.01.2014, 18:58

  Har hatt veldig utrolig kjempe dårlig nett den siste uken, og det har jeg forsåvidt fortsatt! Men nå kommer jeg ihvertfall inn på nettet uten å dette ut hvert 2 minutt. I helgen har jeg vært på kino, og ellers tatt det med ro. 

  Nelly har fått inn utrolig mye stilige klær nå, og det er endel jeg kunne tenkt meg derfra!

   

   


  // Cardigan her, 499 kr

   


  // Mønstret cardigan her, 399 kr

   


  // Genser her, 299 kr

   

  Hva synes dere? 
   


 • Publisert i Blogg
 • JEG VIL LESE DIN BLOGG

  • 06.01.2014, 21:26

  Jeg leser ikke så mange blogger fast, de eneste er martheborge, sophieelise og wa2wo! Andre blogger er jeg også innom iløpet av dagen, men ingen andre fast.. Derfor har jeg lyst til å lese din blogg, kanskje blir jeg også fast leser etterhvert, hehe. 

  Legg igjen en kommentar, så tar jeg en tur innom din blogg!
 • Publisert i Blogg
 • Kjæresten har begynt å blogge igjen

  • 06.01.2014, 21:17

  Etter syv måneder uten et eneste blogginnlegg har kjæresten min bestemt seg for å begynne å blogge igjen. Desverre har det blitt problemer med hans gamle blogg, så han har laget seg en ny en. Denne gangen skal jeg hjelpe han med å holde motivasjonen oppe, ettersom det er så gøy at han blogger også. Da slippe jeg spørsmål om grunnen til at jeg "orker" å sitte på blogg så store deler av dagen, haha.

   

  Trykk HER for å ta en tur innom bloggen hans!

   

 • Publisert i Blogg
 • Konkurranse // Vinn escada parfyme

  • 03.01.2014, 19:10

  I samarbeid med blogg.no holder escada en konkurranse hvor de gir 50 bloggere muligheten til å prøve den nye escada parfymen før alle andre! Parfymen heter Escada born in paradise, og dufter kokosnøtt, vannmelon og ananas,- frisk og tropisk.

  Selv synes jeg escada especially og escada cherry in the air lukter kjempe deilig, så kan knapt vente til den nye parfymen kommer ut! Om jeg er heldig kan det også hende jeg får prøve den før alle andre, og delt min erfaring med dere.

   

  #esc13vinnbip


 • Publisert i sponsor
 • Homemade

  • 03.01.2014, 09:30

  Igår fant jeg ut at jeg skulle lage noe som var både godt og sunt til middag, så da dro jeg innom kiwi og plukket med meg det som så godt ut før jeg dro hjem. Resultatet ble en kjempe god middag, så jeg tenkte jeg skulle dele oppskriften med dere. Til kjæresten som syntes det hørtes litt kjedelig ut med bare kylling og grønnsaker, lagde jeg noen poteter ved siden av.

  Kylling med stekte grønnsaker

  Du trenger:
  - 2 kyllingfilet
  - 1 paprika
  - 1 løk
  - 4 store sopp
  - 1 boks minimais
  - 1 lime
  - evt 2 poteter

  Det føste jeg gjorde var å skjære kyllingen i biter, så stekte og krydret jeg den. Deretter delte jeg potetene i fire biter, for så å dele dem i tynne skiver og steke dem i olje til de ble sprø. Etter det kuttet jeg opp alle grønnsakene utenom limen, og stekte først soppen før jeg hadde resten av grønnsakene i pannen og varmet det. 

  Til slutt brukte jeg saften fra en lime til å ha over grønnsakene.

   

   

  // Glemte helt soppen da jeg tok bildet, den lå på andre kjøkkenbenken

   


  // Slik ble slutt resultatet, min som var uten poteter smakte like godt!

   


   

   

   


 • Publisert i Blogg
 • My christmas

  • 02.01.2014, 19:10

  Nå er det en god stund siden sist jeg blogget, grunnen er bare den at jeg har brukt tiden min på familie, kjæresten og de som betyr noe, men no excuses. Har bestemt meg for at siden det er nytt år og nye muligheter så skal jeg bli flinkere til å blogge igjen.

  Julen har jeg tilbragt litt rundt omkring, et par dager i Sverige, 1 dag i odalen på middag med familien til kjæresten og resten her i Moelv. Har hatt en kjempekoselig juletid, som ikke kunne vært bedre! Jeg feiret både julaften og nyttårs aften med mamma, stefaren min og den beste kjæresten.

   

  Tenkte jeg kunne skrive litt om hva jeg fikk til jul også i samme slengen:


  // nydelige ringen jeg fikk av min kjære!

   


  // Daniel wellington klokke fra mamma og Ove, har brukt den helt siden jeg fikk den.

   

  I tillegg fikk jeg penger, gavekort, interiørting, boks med alle 10 sesonger av friends, nye puter og endel til :-)

   

  Godt nytt år til alle dere! ♥
  -håper dere har hatt en fin jul
 • Publisert i Blogg
 • Hei og velkommen! Mitt navn er Anna Madelen, jeg kommer fra Moelv men bor på Jessheim. Her får dere et innblikk i mitt liv og min hverdag.  Arkiv
  hits