Anna Madelen
TUSEN TAKK!

 • 02.08.2016, 19:15

Hei,
 
Som deltaker i Miss Universe Norway 2016 har jeg hatt to sponsorer som har hjulpet meg godt på veien til finalen: Fixme hud og kroppspleie og Clarion Hotel & Congress Oslo Airport. Tusen takk igjen!
 
 
Utenom sponsorene mine har jeg på veien fått god hjelp fra noen personer som jeg ønsker å takke enda en gang:
 
Fotograf Are Simensen
En utrolig dyktig fotograf, som har stilt opp på flere fantastiske fotoshoots hele veien. Han lagde også min presentasjonsfilm i forkant av finaleuttaket.
 
Fotograf Tom Sigurdsen
Tom var den første fotografen jeg jobbet med. Vi fikk til noen supre bilder, som jeg tror vi begge ble veldig fornøyd med.
 
Frisørene på I.S Frisør
Disse jentene har stilt opp med håroppsett og styling til flere fotoshoots. De har vært like flinke hver gang, og fått håret mitt til å se smashing ut.
 
Frisør Trude Ness på Trend Frisør
Trude på Trend Frisør Moelv stylet håret mitt til presentasjonsfilmen i forkant av finaleuttaket. Både hår og film ble helt perfekt og jeg ble kjempe fornøyd.
 
Marthe Elisabeth Kristiansen
Det er ikke noe særlig å være bleik i skjønnhetskonkurranser. Her har Marthe hjulpet meg i form av spraytan både i forkant Missecamp og Finale. 
 
Frisør Nadia Helene Haugen
Finaledagen fikk jeg ufattelig mye skryt for den kalde, fine hårfargen min. Dette takket være Nadia som freshet opp fargen min bare to dager før finalen. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med resultatet. Fargen så helt fantastisk ut på scenen! (se bilde nederst i innlegget)
 
Ingrid og Change Hamar
Bikinien jeg brukte i finalen fikk jeg sponset av Change Hamar. Jentene der var utrolig hjelpsomme med å finne den perfekte bikini til meg, med fokus på fasong og farge. Jeg følte meg kjempe flott da jeg endelig fikk bruke den fine bikinien min på scenen. (se bilde nederst i innlegget)
 
Amalies verden Hamar
Innsatsen deres på aftenkjolen min var fantastisk. Bra kommunikasjon hele veien. Uten dere hadde jeg sannsynligvis stått uten kjole til finalen. Jeg er evig takknemlig for den gode hjelpen.
 
Mamma
Takk mamma for all hjelp både i forkant av finalen og ellers. Uten din hjelp vet jeg ikke hvordan jeg skulle klart meg. Du har vært fantastisk som alltid og jeg setter stor pris på alt du gjør og har gjort for å hjelpe meg på veien mot finalen.
 
 
         
          Foto: Natalia Pipkina

 
 

 • Publisert i Blogg
 • Miss Norway Finalen 2016

  • 02.08.2016, 12:00

  Hei alle sammen!

  De siste 9 månedene har jeg vært deltaker i Miss Universe Norway og derfor blogget på Miss Universe Norway sine nettsider.

  Lørdag avsluttet jeg det herlige eventyret jeg har fått være en del av som finalist, og den nye Miss Norway 2016 ble kåret. Flere av oss ble skuffet da det var tydelig at topp 6 ble kåret ut i fra aktivitetspoeng som vi har tjent opp med sponsorarbeid, veldedighet og presseoppslag, og ikke ut i fra innsats på finalen. Det ble dessverre ikke jeg som gikk av med seier, men med så flotte konkurrenter er jeg fornøyd likevel. Alle jentene er fantastiske både på utsiden og innsiden, og jeg er glad for å ha fått bli kjent med dem.

  Det har vært et tøft år, med mange hinder og utfordringer. Jeg har ledd, og jeg har grått. Noen få ganger har jeg satt spørsmålstegn ved min deltakelse i konkurransen da det virkelig har tatt mye tid og energi. Jeg er heldig som har familie og venner som har støttet meg, stilt opp og vært der når jeg har trengt dem. Uten disse menneskene ville jeg aldri kommet så langt. Jeg er ufattelig takknemlig for all engasjement og støtte rundt deltakelsen min. Alle hyggelige kommentarer og meldinger har vært med på å gjøre eventyret enda mer fantastisk! Tusen takk.

   

                 
  Foto: Natalia Pipkina

   


 • Publisert i Blogg
 • Målet med min deltakelse i Miss Norway

  • 09.11.2015, 19:35

  Hvorfor meldte jeg meg på miss norway? Det er ingen hemmelighet at mange mener dette strider imot det feminister står for, og at det er en konkurranse for uintelligente jenter. Dette ønsker jeg å motbevise.

  Ja, jeg er glad i å pynte meg, jeg tar spraytan, jeg har akrylnelger og jeg bruker til tider falske øyenvipper. Jeg er glad i kjoler og sko med glitter og paljetter. I tillegg elsker jeg følelsen jeg har når jeg kommer ut av salongen etter en times hudpleie. Men utseende er ikke det viktigste, jeg mener at selvfølelsen, og det som sitter på innsiden, er det som i bunn og grunn skaper et vakkert ytre!

  Med min deltakelse i Miss Norway ønsker jeg å vise at man kan være vakker, samtidig som man er smart og intelligent. Jeg skal jobbe hardt og gjøre mitt beste for å nå så langt som mulig i konkurransen!

      

   

   

   


 • Publisert i Blogg
 • MOvember

  • 07.11.2015, 17:33

  Nå er vi endelig kommet til november måned, noe som betyr at MOvember er her! Mange bruker denne måneden på å irritere seg grenseløst over menn som ikke barberer seg. De kan ikke forstå hvordan den kan utgjøre noen forskjell. Men barten fungerer som en reklameplakat og setter fokus på hvor viktig det er også for menn å ta vare på helsen sin, spesielt i fokus er da prostata-og testikkelkreft. 

   

  Så til alle mannfolk der ute: ikkenoe barbering før 1 desember! ;)
 • Publisert i Blogg
 • Min helg

  • 01.11.2015, 20:37

  Hei hei! 

   

  Håper dere har hatt en fin helg alle sammen. Selv har jeg hatt lang helg, og vært hjemme i Moelv helt siden torsdag. Fredag var jeg og fikset neglene mine, noe som var på tide. Jeg bruker akrylnegler, og er strålende fornøyd med det. -Men etter fem uker er de ikke alltid like fine og man føler seg mye mer vel etter å ha vært å fått etterfylt de.

   

  I går feiret jeg 18-årsdagen min (tre uker på etterskudd) med familie og venner. Det var en kjempe hyggelig kveld, spesielt nå som jeg bor på Jessheim og ikke ser folk like ofte lenger ettersom jeg ikke alltid har mulighet til å være med i selskaper og lignende.


 • Publisert i Blogg
 • I`m coming home

  • 28.10.2015, 23:27

  Endelig sitter jeg i bilen og har satt kursen hjem mot Moelv, for nå er det min tur til å ta langhelg! Dagen i dag har vært kjempe lang, og jeg har gått å kikket på klokken hele tiden. Jeg har vært på jobb helt til nå, og da er det så befriende å ha førerkort slik at jeg kan kjøre hjem med en gang fremfor å vente til i morgen fordi det ikke går tog før langt utpå morgenkvisten. Har en del avtaler i morgen så da er det greit å være fremme kvelden før slik at jeg slipper å stresse på morgenen.

      

   


 • Publisert i Blogg
 • WORK

  • 27.10.2015, 14:36

  Nå er straks på vei ut døren, og på vei til jobb ettersom jeg har kveldsvakt i dag. I dag har jeg sovet lenge, og bare slappet av på sofaen med serier helt frem til nå egentlig. Har faktisk ikke gjort noe fornuftig i dag når jeg tenker meg om,  haha. Når jeg kommer hjem fra jobb i kveld må jeg pakke til jeg skal hjem, og få ryddet litt slik at det blir hyggeligere når jeg kommer tilbake. -Noe av det verste jeg vet er å komme hjem til en rotete leilighet, og måtte begynne å rydde så fort jeg er inne døren.
 • Publisert i Blogg
 • Hold leggene glatte

  • 26.10.2015, 09:12

  Forrige uke fikk jeg tilsendt en pakke i posten som jeg i utgangspunktet hadde glemt at jeg hadde bestilt. Det var en intuiton barberhøvel fra efi. Jeg prøvde den for første gang idag, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Den gir en jevn og fin barbering, og er behagelig å bruke. Eneste negative er at barberbladet sitter litt dårlig på høvelen, slik at den føles litt "løs". Anbefaler dere virkelig å teste ut denne!


 • Publisert i Blogg
 • LV-family

  • 25.10.2015, 11:36

  Jeg har alltid vært veskeinteressert, og har gjennom de siste årene kjøpt en rekke ulike designer vesker. Favoritten min har så lenge jeg kan huske vært Louis Vuitton, men i starten hadde jeg ikke råd til å bruke så mye penger på en veske. Så jeg kjøpte heller vesker av litt rimeligere design frem til jeg fikk spart opp nok til å kjøpe meg en louis vuitton.

  Min første LV veske kjøpte jeg for snart to år siden, det var en vintage LV noè. Etter å ha kjøpt denne ble jeg helt frelst og siden den gang har jeg gått til innkjøp av speedy 30 monogram, keepall 45 monogram, speedy 35 damier ebene og neverfull damier ebene. Foruten veskene, falt jeg pladask for LV gamble bracelet da jeg var på Louis Vuitton Amsterdam, som jeg bare måtte ha med meg hjem!

   

  Noen av veskene har jeg solgt ettersom de ikke ble brukt lenger, og av de som er igjen er det veskene i damier ebene som blir mest brukt.   

   


 • Publisert i Blogg
 • Min helg

  • 24.10.2015, 18:32

  Nå har jeg endelig fått på meg joggebuksen, slått meg ned på sofaen og gjemt meg godt under pleddet. Jeg har arbeidshelg denne uken ,så har ikke helt lørdagsfeeling i kveld med tanke på at jeg har vært på jobb i dag og skal opp igjen halv 7 i morgen tidlig. Heldigvis blir det en time ekstra søvn i natt, ettersom vi går over til vintertid og dermed stiller klokken en time tilbake.

  Skal ærlig innrømme at noen ganger savner jeg å ha fri i helgene, men det går helt fint å jobbe når jeg vet at det bare er fire dager med jobb igjen før jeg tar lang helg. Jeg har nemlig fri helt fra torsdag til søndag den kommende uken. Så onsdag etter jobb reiser jeg hjem til Moelv, gleder meg!

      

  God helg alle sammen, ønsker dere en fin lørdagskveld!


 • Publisert i Blogg
 • Bli kjent med meg

  • 24.10.2015, 07:36

  Jeg heter Anna Shahiri, er 18 år gammel og kommer fra Moelv.Nå til høsten flyttet jeg til Jessheim for å begynne som lærling. Jeg er resepsjonslærling på Clarion hotel Oslo airport, og bor på Jessheim. Utenom det er jeg støttekontakt, også kalt fritidskontakt gjennom kommunen. Det vil si at jeg en gang i uken har sosialt samvær/er med på ulike aktiviteter sammen med en annen person. Jeg er en utadvendt person med sterke meninger.

   
 • Publisert i Blogg
 • Kandidat til Miss Universe Norway

  • 23.10.2015, 17:57

  For et par dager siden fikk jeg en glald nyhet! Det var ekstra overraskende ettersom jeg ikke var forberedt på noen måte, og var helt klar over at konkurransen begynner så tidlig. Jeg fikk nemlig en mail fra miss universe teamet om at jeg har gått videre i første utvelgelsen av kandidater til miss universe 2016!
   
  Jeg tror det kommer til å bli veldig spennende og morsomt fremover. For øvrig skal jeg på missekurs i Oslo om noen uker, og frem til da er det ikke så mye som skjer foruten å komme godt i gang med blogging og andre aktiviteter på sosiale medier. Slik jeg har forstått er dette en stor del av konkurransen, og det utgjør mye.

   
 • Publisert i Blogg
 • Playa blanca

  • 13.02.2015, 22:29

  Idag tidlig reiste jeg og mamma til lanzarote, etter en natt på quality airport hotel. Flyturen tok ca 5 timer, så vi var fremme på flyplassen i 13:30 tiden. Deretter sto en times busstur til playa blanca for tur, før vi ankom det fine hotellet vi skal bo på. Heldigvis rakk vi noen timer ved bassenget idag også, selv om det har vært ganske overskyet.

  // mitt vakre "skyer forsvinn, jeg trenger sol på den hvite kroppen min" uttrykk!


 • Publisert i Blogg
 • Åpen dag

  • 12.02.2015, 06:50

  Igår hadde skolen "åpen dag" på kveldstid. Ettersom jeg går reiseliv hadde klassen min blitt spurt om å guide de besøkende rundt på skolen. Til tross for at det var veldig godt å komme hjem på kvelden, var det overraskende gøy!


 • Publisert i Blogg
 • A bad mothersday

  • 09.02.2015, 22:27

  Igår var det som alle vet morsdag, så jeg startet dagen på spinning med mamma. Like etter at vi kom hjem måtte jeg velge vekk mamma for senga og ei bøtte, noe som ikke var frivillig. Mamma bakte nemlig boller før trening, og jeg elsker bolledeig...noe som ikke går så godt sammen med melallergien min. Så resten av kvelden ble jeg liggende i senga og alt jeg spiste kom rett opp igjen.

  Men jeg hadde heldigvis kjøpt blomster til mamma og lagd kake tidligere på dagen. Hun måtte pynte kaka selv fordi jeg ikke taklet å se noe mat der og da. Men fikk dette på snap på kvelden så tror hun var fornøyd!


 • Publisert i Blogg
 • Dagens middag

  • 04.02.2015, 17:21

  Idag har jeg spist steinbitfilet med tilbehør. Etter nyttår har jeg spist hvit fisk en gang i uken, noe jeg er veldig stolt over. Jeg har faktisk hatet fisk hele livet. For et par år siden begynte jeg å spise rød fisk, men måtte dynke den i creme fraiche og sopp for å ikke kjenne smaken av tran. Hvit fisk derimot hadde jeg aldri trodd jeg skulle klare å spise, så jeg er imponert over meg selv. Det blir mer tilbehør enn fisk, men i små mengder er det faktisk kjempe godt med fisk!


 • Publisert i Blogg
 • Trening

  • 03.02.2015, 19:24

  For øyeblikket sitter jeg å slapper av og har akkurat spist litt. Er ikke lenge siden jeg kom hjem fra en økt med step-puls, så blir godt å innta sofaen snart. Igår ble det ikkenoe trening, fordi jeg var på middags besøk hos Rakel og Odd Magne. Noe som var kjempe koselig!


 • Publisert i Blogg
 • Alt for lite tid

  • 31.01.2015, 10:45

  Denne uken har rett og slett fløyet fra meg. Jeg har ikke hatt noe tid til overs, verken til å slappe av, blogge eller gjøre ting på impuls. Uka har gått til skole, trening, jobb og avtaler. Jeg har en uvane med å lage avtaler flere uker før hendelsen. -Slik at jeg plutselig sitter der mandagen og ser at jeg har planer hver dag frem til helgen. Men jeg klager ikke, selv om jeg må si det er godt med helg nå selv om jeg skal jobbe både idag og imorgen. Idag skal jeg jobbe på sykehjemmet, mens imorgen skal jeg på clarion.


 • Publisert i Blogg
 • Saturday

  • 24.01.2015, 18:13

  Dagen idag har gått utrolig fort, først var jeg på FixMe en tur, før jeg dro til Brumunddal med Daniel og pappa. Og nå har jeg begynt å rote rundt i sommerklær for å finne ut om det er noe mer jeg mangler til vi reiser til Lanzarote. Gleder meg virkelig til å komme til sol å varme, og nå er det bare tre uker igjen!
   

 • Publisert i Blogg
 • I det siste

  • 23.01.2015, 21:03

   

  En stund før jul søkte jeg lærlingplass på Clarion hotell & congress ved Oslo lufthavn. Jeg fikk positivt svar, og vi kom frem til at jeg skulle være utplassert der gjennom skole frem til jeg begynner som lærling. Så nå har jeg jobbet to dager i resepsjonen, og trives veldig godt! Det har blitt snakk på helgearbeid der fremover, og det håper jeg virkelig at det blir. Jeg trives så godt at det gjør opp for tiden på tog og buss!  Jeg har meldt meg inn på treningssenter igjen med et mål om å trene der tre ganger i uken minst frem til jeg tar eksamen i kroppsøving som privatist. Jeg meldte meg opp til eksamen denne uken, og ser frem til å få det overstått. Hovedmålet er å bestå eksamen, men en bra karakter skader ikke. Jeg har en utfordring med den ene armen etter bruddet jeg hadde etter at jeg kjørte av på scooter. -Jeg klarer fortsatt ikke armhevinger eller vektløft med den armen, og så fort jeg prøver kjenner jeg at armen svikter og "detter" sammen... da var nye trenings sko en stor motivasjon! Elsker de nye nike skoene mine!
  Jeg tok pigmentering av brynene mine i november, og forrige uke tok jeg siste refill på brynene. De er kjempe fine rett etter pigmentering, men jeg mister fort mye av fargen. Irina (som utfører behandlingen) tror det kan være fordi noen av de med ung hud har en hud som sliter med å ta opp fargen og jobber med å frastøte seg fargen i groperioden. Derfor blir det ihvertfall en refill til på meg, selv om tre stykker vanligvis holder for andre.
  Ettersom jeg og mamma reiser til syden om 3 uker fant jeg ut at jeg hadde behov for en litt større weenend bag som kunne brukes som reiseveske/bag. I mange år har jeg siklet på Louis Vuitton keepall, men jeg hadde igrunn ikke trodd jeg noen sinne kom til å kjøpe den ettersom jeg for det meste bruker mindre vesker enn dette og ikke har så stor bruk for bager. MEN der tok jeg feil, for nå står denne vakre vesken hjemme hos meg, og jeg kunne virkelig ikke vært mer fornøyd! Den ser bra ut, har god plass og er praktisk!

   

  Må ikke glemme at jeg har hatt noen lunsjdates og koset meg med denne snuppa, og imorgen kommer hun til Moelv for første gang(!!) for å tilbringe kvelden med meg.

   

   

   

  Nå skal jeg slappe av i sofaen foran tv`n resten av kvelden med mamma. Ønsker alle en god helg!


 • Publisert i Blogg
 • Daniel wellington classy bristol

  • 29.12.2014, 12:23


 • Publisert i Blogg
 • Julegaver 2014

  • 28.12.2014, 16:11

  Jeg følte meg skikkelig bortskjemt på julaften, jeg fikk alt jeg ønsket meg og mer til. Så jeg tenkte jeg skulle vise frem noe av det jeg fikk. Jeg hadde også kjøpt en julegave til meg selv, som jeg åpnet julemorgen fordi jeg skulle ta den i bruk julaften. Det var en Daniel Wellington klokke i modellen classy bristol, jeg kjøpte den med mørk brun skinn reim men bestilte med en natoreim slik at jeg har litt valgmuligheter. (klokka glemte jeg selvfølgelig å ta bilde av....)

   


  / Michael kors zip clutch, to marc jacobs armbånd (som passer perfekt sammen), marc jacobs iphone cover


  // Gossip girl the compleate series box, personlig amonakk


  // Kari Traa rose ull tights, t-skjorte med sølvprint, øredobber, Jane Iredale golden shimmer og dermalogica wipes


  // Jane Iredale golden shimmer, Lancome mascara, to shower gel, puma deospray, puma parfyme • Publisert i Blogg
 • God jul!

  • 24.12.2014, 13:13


 • Publisert i Blogg
 • Dagen før dagen

  • 23.12.2014, 20:56

  Nå har jeg funnet sofaen igjen etter å ha fikset neglene mine til imorgen og gått en tur. Jeg satte på meg joggesko med brodder, lue og superundertøy før jeg satte kursen ut døra for å gå en liten tur i håp om at det skulle gjøre noen undrer for ryggen min. Haha. Overraskende nok er ikke korsryggen like ille som igår kveld, kan hende det er fordi jeg tror turen hjalp. Men hvem bryr seg, sålenge det føles bedre? Nakken er likens, så da blir det nok ibux krem og massasje før jeg tar kvelden idag.

  Jeg har også vært på fixme og fikset neglene til imorgen, det tok sin tid før jeg fikk bestemt hvilken farge jeg skulle ha på tippene som til slutt ble gullfargede. Etter det sto middag med pappa og lillebror for tur. Pappa lagde kyllingfilet med pommesfrittes, salat og hjemmelaget bernaise!   Vi har også pyntet juletreet, og fått lagt pakkene under treet i dag. Tradisjonens tro foregår pyntingen den 23 her i hus, selv om jeg synes andre folk begynner tidligere for hvert år.

   

  God jul alle!♥


 • Publisert i Blogg
 • Huff

  • 23.12.2014, 09:57

  Nå skulle jeg egentlig vært på jobb, men jeg har så smerter i ryggen at jeg ikke klarte det i dag. De siste månedene har jeg hatt noen skikkelige vonde muskelknuter i nakken, men jeg har klart å gjøre alt det dagligdagse selv om det har vært litt ibux knasking innimellom. Men da jeg kom hjem fra jobb i går var det mye verre og jeg begynte å få vondt nedover i korsryggen også. Jeg sitter ikke godt uansett hvordan jeg setter meg nå, og jeg håper virkelig jeg blir litt bedre til morgendagen... Krysser fingrene, selv om det skal litt til.

 • Publisert i Blogg
 • Ny header // vinter

  • 22.12.2014, 22:52
 • Publisert i Blogg
 • Fjerde søndag i advent // glossybox

  • 22.12.2014, 22:32

  I går var det fjerde, og siste søndag i advent. Jeg hadde ingen anelse om hva jeg skulle få når mamma kom med en firkantet pakke, som med det første minnet meg om en tykk bok. Når jeg pakket opp var det gledens syn som møtte meg, for omtrent fem uker siden fortalte jeg mamma at jeg kunne tenkt meg den limited jule-edition fra Glossybox. Selv glemte jeg bort det i julestria, og tenkte ikke mer på det. Ettersom jeg hadde glemt av det selv så tenkte jeg at mamma ihvertfall hadde glemt av det, men der tok jeg feil! For hun hadde nemlig bestilt glossybox til meg samme dag som jeg sendte henne link og viste det til henne! Kan vel ikke si noe annet enn at jeg er litt bortskjemt..hehe. 

   

   

   

   

   

   

  // alle produktene jeg fikk med var fullsize profukter. Vanligvis i en glossybox får man mindre str (tester typ), men noen ganger i året i forbindelse med høytider ol. kommer de med limited glossyboxes som inneholder fullsize profukter til en mye høyere verdi enn normalt. Disse får hvem som helst bestilt selv om man ikke er abonnement, og heller ikke ønsker å bli abonnement. Jeg fikk cleansing gel (hudrens), lip butter, neglelakk, primer (base), øyenskygge duo og hårkur. Jeg har ikke rukket å teste alle produktene, men er storfornøyd med de jeg har rukket å prøve ut!


 • Publisert i Blogg
 • Four days to christmas

  • 21.12.2014, 00:29

  ...and it makes me smile. Jeg kan ikke si annet enn at jeg gleder meg skikkelig til å våkne opp til fyr i peisen og julestrømpe, se "tre nøtter til askepott", feire med familien, dra i kirken, tenne lys på graven til mor og far (besteforeldrene mine), spise julemat, høre på julesanger og ikke minst åpne pakker!


 • Publisert i Blogg
 • Colored my hair

  • 20.12.2014, 00:30


 • Publisert i Blogg
 • Tredje adventsgave

  • 15.12.2014, 12:57

  Igår ble jeg vekt med kaffe og pakke på senga av mamma. Som sagt tidligere har jeg søndagskalender, med gave hver søndag. Idag fikk jeg to mascara, en fra maybelline og en fra max factor. Jeg har aldri prøvd noen av dem før, så er spent på hvordan de er!


 • Publisert i Blogg
 • New in // kåpe

  • 12.12.2014, 22:06


 • Publisert i Blogg
 • Ny hårfarge igjen

  • 12.12.2014, 11:27

  Jeg var hos frisøren igår morgen for å fjerne ombré og få litt forandringer før jul. Nå har jeg brunt hår med karamellfargede striper. Håret er litt lysere i lengdene som har vært bleket. Derfor skal jeg tilbake neste onsdag for å etterfarge lengdene bare.

  // fikk ikke til et bilde der det synes så godt


 • Publisert i Blogg
 • Brente mandler

  • 07.12.2014, 19:09

  Igår brente vi mandler, og ettersom det var første forsøk prøvde vi oss med kun 250 gram. Etter en god stund med røring, og noen slitne armer var mandlene klare til å test smakes. De ble kjempe gode, og overraskende nok bedre enn de typene jeg har smakt før. Regner med at det blir tomt iløpet av uken, så da blir det nok en runde til med brenning til helgen.


 • Publisert i Blogg
 • GAVE // 2 søndag i advent

  • 07.12.2014, 15:18

  Som tidligere skrevet får jeg adventsgaver hver søndag i advent av mamma istedenfor gave hver dag. Idag fikk jeg dermalogica overnight treatment, og ble kjempe fornøyd. Brukte opp det siste som var igjen i nattkremen min igår kveld så denne faller godt med nå.


 • Publisert i Blogg
 • Beauty in person

  • 05.12.2014, 12:27

  Leighton Meester, hun er så vakker.
   

 • Publisert i Blogg
 • Mikropigmentering bryn

  • 04.12.2014, 20:17

  Idag har jeg vært på Hamar hos Irina Ervik og fylt på brynene mine, som jeg pigmenterte for tre uker siden imorgen. Irina er utrolig nøye og kjempe flink, så jeg ble veldig fornøyd med resultatet både i dag og første gang. Vanligvis trenger man ikke refill så ofte, men ettersom det er min første gang tar det litt tid før fargen setter seg ordentlig. Etter første gang var brynene veldig mørke, og det var veldig uvant å se seg selv i speilet. Etter et par dager hadde jeg vendt meg til å ha dem så mørke, så da skurven falt av og de ble veldig lyse igjen begynte jeg å savne å ha dem så mørke, derfor håper jeg de blir en del mørkere denne gangen!

     // Resultatet etter første gang, tatt samme dag. • Publisert i Blogg
 • Julegave tips for alle

  • 03.12.2014, 18:22

  Holzweier lammeull skjerf her // Tory Burch kortholder her // Michael kors skulderveske her // Marc Jacobs armbånd her // Polo t-shirt her
   

   


   

  Michael kors lommebok her // Dermalogica faourite kit her // Kari Traa fleece her // Voluspa duftlys her 

   
  Ciate Cane House her // Christina Aguilera perfyme her // JFR iphone deksel her // Silke kimono her

   

   


   Calvin Klein set her // Genser her  // Hansker her // Belte her

   
     Triwa klokke her // Euphoria Gold her // Skjerf her // Armbånd her

   

   

   


 • Publisert i Blogg
 • BB-cream // Jane iredale

  • 03.12.2014, 14:05

  For et par uker siden kjøpte jeg bb-cream med kost fra Jane iredale, og jeg ble kjempe overrasket over hvor godt resultat den gir. Den smelter inn i huden etter påføring og gir et helt naturlig resultat samtidig som den dekker og jevner ut huden. Over den bruker jeg Jane Iredale purepressed, og sunbeam bronzer over pudderet. Mellom lagene bruker jeg fuktighetsspray fra Jane Iredale. Jeg har rett og slett blitt helt frelst!

  Det er den beste make up serien jeg har prøvd, og alle produktene faller like godt i smak. Det er helt naturlige ingredienser i den og den tetter ikke igjen porene, men pleier huden mens den er i bruk. Anbefaler den til alle! 

   

 • Publisert i Blogg
 • Vinterens sko

  • 02.12.2014, 11:21

  Som tidligere år sverger jeg til uggs på vinteren. I år måtte jeg ha nye fordi fjorårets var veldig utgåtte, så da fikk jeg nye sko av snille mamma. Jeg har alt brukt dem nesten hver dag siden jeg fikk dem og jeg gleder meg til å ta på meg sko hver gang jeg skal ut. Pene er de ikke, men de er helt fantastisk herlige å ha på!


 • Publisert i Blogg
 • Adventskalender, ikke her nei

  • 01.12.2014, 21:09

  Jeg har brukt å ha en adventskalender med sjokolade eller godteri, i tillegg til at jeg de siste årene har fått gave av mamma hver søndag i advent. Men i år ville jeg ikke det, jeg har bestemt meg for å ikke spise godteri før den 20 desember, så da hadde en godterikalender bare ødelagt for meg. Isteden får jeg gave av mamma hver søndag, noe jeg er mye mer fornøyd med! Igår fikk jeg en kari traa jakke, og ved siden av gaven fikk jeg nybakte brune pinner og te. Man blir litt bortskjemt når man er enebarn hos mamma..hehe.


 • Publisert i Blogg
 • Curls

  • 06.11.2014, 21:02

  Jeg kan ikke beskrive hvor positivt overrasket jeg er over krølltangen fra mast! Krøllene har holdt seg perfekte i 10 timer nå! Det eneste som har skjedd er at de har blitt litt løsere, men det er like fint synes jeg. Jeg har slitt mye med å få krøller til å holde seg og dette er den første krølltangen jeg prøver som holder det den lover! Jeg er virkelig kjempe fornøyd og anbefaler deg på det varmeste!


 • Publisert i Blogg
 • New in // MAST KRØLLTANG

  • 05.11.2014, 19:48

  For en god stund siden forhåndsbestilte jeg krølltangen mast vol 2.(stor) fra makestyle.no. De har vært utsolgt for den en god stund, derfor har jeg måttet vente i nesten en og en halv måned, men idag kom den endelig! Jeg har kun testet den på halve håret idag, og tenkte jeg skulle prøve den ut ordentlig imorgen.

  Den nyeste medlemmen i mast familien: hårbørsten ricci grande som ble lansert idag er også på vei til meg i posten. Gleder meg!


 • Publisert i Blogg
 • New bag

  • 03.11.2014, 15:05

  Jeg har fått og handler endel ting i iran som jeg fortsatt ikke har fått vist på bloggen. Blandt annet en veske i brunt skinn som jeg fikk i gave. Jeg liker den veldig godt men har ikke tatt den til bruk enda da jeg har endel vesker nå.


 • Publisert i Blogg
 • Favoritter // victoria secret

  • 02.11.2014, 22:47

  Da jeg reiste til iran handlet jeg en del på victoria secret butikken på flyplassen i istanbul. På vei til iran ble det et mobildeksel og noe undertøy bare, mens på vei tilbake ble det både mere undertøy, enda et mobildeksel, en toalettmappe/ sminkemappe og en bodylotion. Det jeg er mest fornøyd med er sminkemappen og bodylotionen.

  // bodylotionen heter mango, og lukter helt himmelsk. Toalett-/sminkemappen er den mellomste størrelsen.

  // jeg er også veldig fornøyd med dekslene. Det rosa er hardplast, mens det beige er silikon.

  Velger å ikke legge ut bilder av undertøyet :-)


 • Publisert i Blogg
 • Rakfisk festival 2014

  • 02.11.2014, 22:38

  I helgen har jeg vært på rakfisk festival i valdres med tord, mamma, ove og tante. Det har igrunn blitt en tradisjon og reise til tante den første helgen i november når det er rakfisk festival! Det var like koselig i år som vært år, men savnet snøen litt...

  Jeg har selv vært en av de som hatet rakfisk, men er virkelig glad for at jeg bestemte meg for å smake for 4 år siden, for fra den dagen har jeg vært kjempe glad i det!


 • Publisert i Blogg
 • INNKJØP // JANE IREDALE

  • 27.10.2014, 20:31

  Jeg har lenge tenkt på å kjøpe meg den fantastiske hydration sprayen fra jane iredale til å bruke over sminken, men har glemt det bort hver gang frem til nå. For nå har jeg faktisk bestilt den, og venter spent på å få den i posten. Jeg har prøvd den noen ganger tidligere og har vært veldig fornøyd med den de gangene. Sprayen gir huden fuktighet samtidig som den kan brukes mellom lagene med sminke for å holde sminken på plass og samtidig gi en perfekt finish!

  Det neste jeg skal gå til innkjøp av innen sminke tror jeg blir en bb-cream fra jane iredale, den gjør virkelig undrer..


 • Publisert i Blogg
 • Nothing on the plan!

  • 25.10.2014, 18:09

  Goood lørdag! Idag kan jeg med glede si at jeg faktisk ikke har noen planer, noe som føles utrolig deilig. Den siste tiden har jeg vært fullbooket hver helg enten med jobb eller med masse annet, slik at jeg har vært like sliten søndag kveld som siste skoletimene på fredagen. De fire siste helgene har egentlig bare fløyet av sted. Først arbeidshelg, så to helger i Iran etterfulgt av arbeidshelg den uken jeg kom hjem.

  Tidligere idag var jeg på vanntårnet med tord og spiste lunsj. Mens senere ikveld blir det nok entrecote med bakt potet!


 • Publisert i Blogg
 • Make up kurs

  • 24.10.2014, 09:04

  Igår var jeg i oslo med jentene fra fixme, som jeg er utplassert hos på torsdager. Vi var nemlig på sminkekurs hos jane iredale. Det var gøy og jeg lærte så mye nytt!


 • Publisert i Blogg
 • Birtday girl

  • 03.10.2014, 10:49

  Endelig er det bursdagen min også! Igår feiret jeg familiebursdag, og idag skal jeg feire med mamma, ove og tord! Tante kommer fra valdres idag fordi jeg har bursdag, men ettersom de har så mye hemmeligheter vet jeg ikke helt hva som skjer senere idag enda!

  // sjokoladekake mamma hadde bakt til igår.

  // bursdaggave fra tord, gavekort på fixme og et par kjempe fine øredobber!


 • Publisert i Blogg
 • Glitter nails

  • 02.10.2014, 17:00

  Idag har jeg vært på utplassering på fixme, er så koselig å være der. Jeg har også fikset neglene mine, med en ny vri. Jeg begynte å bli litt lei hvite tipper, så idag ble det glitter tipper isteden!


 • Publisert i Blogg
 • Hei og velkommen! Mitt navn er Anna Madelen, jeg kommer fra Moelv men bor på Jessheim. Her får dere et innblikk i mitt liv og min hverdag.  Arkiv
  hits