Anna Madelen
TUSEN TAKK!

 • 02.08.2016, 19:15

Hei,
 
Som deltaker i Miss Universe Norway 2016 har jeg hatt to sponsorer som har hjulpet meg godt på veien til finalen: Fixme hud og kroppspleie og Clarion Hotel & Congress Oslo Airport. Tusen takk igjen!
 
 
Utenom sponsorene mine har jeg på veien fått god hjelp fra noen personer som jeg ønsker å takke enda en gang:
 
Fotograf Are Simensen
En utrolig dyktig fotograf, som har stilt opp på flere fantastiske fotoshoots hele veien. Han lagde også min presentasjonsfilm i forkant av finaleuttaket.
 
Fotograf Tom Sigurdsen
Tom var den første fotografen jeg jobbet med. Vi fikk til noen supre bilder, som jeg tror vi begge ble veldig fornøyd med.
 
Frisørene på I.S Frisør
Disse jentene har stilt opp med håroppsett og styling til flere fotoshoots. De har vært like flinke hver gang, og fått håret mitt til å se smashing ut.
 
Frisør Trude Ness på Trend Frisør
Trude på Trend Frisør Moelv stylet håret mitt til presentasjonsfilmen i forkant av finaleuttaket. Både hår og film ble helt perfekt og jeg ble kjempe fornøyd.
 
Marthe Elisabeth Kristiansen
Det er ikke noe særlig å være bleik i skjønnhetskonkurranser. Her har Marthe hjulpet meg i form av spraytan både i forkant Missecamp og Finale. 
 
Frisør Nadia Helene Haugen
Finaledagen fikk jeg ufattelig mye skryt for den kalde, fine hårfargen min. Dette takket være Nadia som freshet opp fargen min bare to dager før finalen. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med resultatet. Fargen så helt fantastisk ut på scenen! (se bilde nederst i innlegget)
 
Ingrid og Change Hamar
Bikinien jeg brukte i finalen fikk jeg sponset av Change Hamar. Jentene der var utrolig hjelpsomme med å finne den perfekte bikini til meg, med fokus på fasong og farge. Jeg følte meg kjempe flott da jeg endelig fikk bruke den fine bikinien min på scenen. (se bilde nederst i innlegget)
 
Amalies verden Hamar
Innsatsen deres på aftenkjolen min var fantastisk. Bra kommunikasjon hele veien. Uten dere hadde jeg sannsynligvis stått uten kjole til finalen. Jeg er evig takknemlig for den gode hjelpen.
 
Mamma
Takk mamma for all hjelp både i forkant av finalen og ellers. Uten din hjelp vet jeg ikke hvordan jeg skulle klart meg. Du har vært fantastisk som alltid og jeg setter stor pris på alt du gjør og har gjort for å hjelpe meg på veien mot finalen.
 
 
         
          Foto: Natalia Pipkina

 
 

 • Publisert i Blogg • QueenFitness

  03.08.2016 kl.09:55

  Du ser helt fantastisk ut, vennen!

  Heidi Karlsen

  04.08.2016 kl.20:32

  Det har vært utrolig spennende å følge deg på denne veien. Du har stått på og ordnet opp. Du er fenomenal ❤

  06.08.2016 kl.05:04

  Fin Anna!!

  Skriv en ny kommentar


  Hei og velkommen! Mitt navn er Anna Madelen, jeg kommer fra Moelv men bor på Jessheim. Her får dere et innblikk i mitt liv og min hverdag.  Arkiv
  hits