Anna Madelen
Miss Norway Finalen 2016

  • 02.08.2016, 12:00

Hei alle sammen!

De siste 9 månedene har jeg vært deltaker i Miss Universe Norway og derfor blogget på Miss Universe Norway sine nettsider.

Lørdag avsluttet jeg det herlige eventyret jeg har fått være en del av som finalist, og den nye Miss Norway 2016 ble kåret. Flere av oss ble skuffet da det var tydelig at topp 6 ble kåret ut i fra aktivitetspoeng som vi har tjent opp med sponsorarbeid, veldedighet og presseoppslag, og ikke ut i fra innsats på finalen. Det ble dessverre ikke jeg som gikk av med seier, men med så flotte konkurrenter er jeg fornøyd likevel. Alle jentene er fantastiske både på utsiden og innsiden, og jeg er glad for å ha fått bli kjent med dem.

Det har vært et tøft år, med mange hinder og utfordringer. Jeg har ledd, og jeg har grått. Noen få ganger har jeg satt spørsmålstegn ved min deltakelse i konkurransen da det virkelig har tatt mye tid og energi. Jeg er heldig som har familie og venner som har støttet meg, stilt opp og vært der når jeg har trengt dem. Uten disse menneskene ville jeg aldri kommet så langt. Jeg er ufattelig takknemlig for all engasjement og støtte rundt deltakelsen min. Alle hyggelige kommentarer og meldinger har vært med på å gjøre eventyret enda mer fantastisk! Tusen takk.

 

               
Foto: Natalia Pipkina

 


  • Publisert i Blogg  • Skriv en ny kommentar


    Hei og velkommen! Mitt navn er Anna Madelen, jeg kommer fra Moelv men bor på Jessheim. Her får dere et innblikk i mitt liv og min hverdag.    Arkiv
    hits