Anna Madelen
LV-family

 • 25.10.2015, 11:36

Jeg har alltid vært veskeinteressert, og har gjennom de siste årene kjøpt en rekke ulike designer vesker. Favoritten min har så lenge jeg kan huske vært Louis Vuitton, men i starten hadde jeg ikke råd til å bruke så mye penger på en veske. Så jeg kjøpte heller vesker av litt rimeligere design frem til jeg fikk spart opp nok til å kjøpe meg en louis vuitton.

Min første LV veske kjøpte jeg for snart to år siden, det var en vintage LV noè. Etter å ha kjøpt denne ble jeg helt frelst og siden den gang har jeg gått til innkjøp av speedy 30 monogram, keepall 45 monogram, speedy 35 damier ebene og neverfull damier ebene. Foruten veskene, falt jeg pladask for LV gamble bracelet da jeg var på Louis Vuitton Amsterdam, som jeg bare måtte ha med meg hjem!

 

Noen av veskene har jeg solgt ettersom de ikke ble brukt lenger, og av de som er igjen er det veskene i damier ebene som blir mest brukt. 

 


 • Publisert i Blogg • Constanza Marcela

  25.10.2015 kl.11:49

  Fine veske <3

  RebeccaHasselgard

  25.10.2015 kl.16:19

  Selv ei veskejente!

  Anna Madelen

  25.10.2015 kl.21:47

  Constanza Marcela: Er strålende fornøyd med disse ja! :)

  Skriv en ny kommentar


  Hei og velkommen! Mitt navn er Anna Madelen, jeg kommer fra Moelv men bor på Jessheim. Her får dere et innblikk i mitt liv og min hverdag.  Arkiv
  hits