Anna Madelen
I det siste

 • 23.01.2015, 21:03

 

En stund før jul søkte jeg lærlingplass på Clarion hotell & congress ved Oslo lufthavn. Jeg fikk positivt svar, og vi kom frem til at jeg skulle være utplassert der gjennom skole frem til jeg begynner som lærling. Så nå har jeg jobbet to dager i resepsjonen, og trives veldig godt! Det har blitt snakk på helgearbeid der fremover, og det håper jeg virkelig at det blir. Jeg trives så godt at det gjør opp for tiden på tog og buss!Jeg har meldt meg inn på treningssenter igjen med et mål om å trene der tre ganger i uken minst frem til jeg tar eksamen i kroppsøving som privatist. Jeg meldte meg opp til eksamen denne uken, og ser frem til å få det overstått. Hovedmålet er å bestå eksamen, men en bra karakter skader ikke. Jeg har en utfordring med den ene armen etter bruddet jeg hadde etter at jeg kjørte av på scooter. -Jeg klarer fortsatt ikke armhevinger eller vektløft med den armen, og så fort jeg prøver kjenner jeg at armen svikter og "detter" sammen... da var nye trenings sko en stor motivasjon! Elsker de nye nike skoene mine!
Jeg tok pigmentering av brynene mine i november, og forrige uke tok jeg siste refill på brynene. De er kjempe fine rett etter pigmentering, men jeg mister fort mye av fargen. Irina (som utfører behandlingen) tror det kan være fordi noen av de med ung hud har en hud som sliter med å ta opp fargen og jobber med å frastøte seg fargen i groperioden. Derfor blir det ihvertfall en refill til på meg, selv om tre stykker vanligvis holder for andre.
Ettersom jeg og mamma reiser til syden om 3 uker fant jeg ut at jeg hadde behov for en litt større weenend bag som kunne brukes som reiseveske/bag. I mange år har jeg siklet på Louis Vuitton keepall, men jeg hadde igrunn ikke trodd jeg noen sinne kom til å kjøpe den ettersom jeg for det meste bruker mindre vesker enn dette og ikke har så stor bruk for bager. MEN der tok jeg feil, for nå står denne vakre vesken hjemme hos meg, og jeg kunne virkelig ikke vært mer fornøyd! Den ser bra ut, har god plass og er praktisk!

 

Må ikke glemme at jeg har hatt noen lunsjdates og koset meg med denne snuppa, og imorgen kommer hun til Moelv for første gang(!!) for å tilbringe kvelden med meg.

 

 

 

Nå skal jeg slappe av i sofaen foran tv`n resten av kvelden med mamma. Ønsker alle en god helg!


 • Publisert i Blogg • Mamsen

  23.01.2015 kl.21:09

  Kjempeglad for at det trolig ordner seg med lærlingplass for deg Anna:-) Du står på og det lønner seg:-D

  Linn Isabel

  23.01.2015 kl.21:24

  Elsker vesken, har den selv og er SÅ fornøyd! Bruker den faktisk i helgen, hihi :)

  Anna Madelen

  23.01.2015 kl.21:28

  Linn Isabel: Den er helt herlig! Jeg er virkelig fornøyd med kjøpet :D

  Anna Madelen

  23.01.2015 kl.21:28

  Mamsen: Yes, kjempe fornøyd jeg også :))

  inabellee

  23.01.2015 kl.21:31

  Så pen du er! <3 ser ut som du har hatt det bra, håper det går bra med deg videre, god tur tul syden <3

  Anna Madelen

  23.01.2015 kl.23:54

  inabellee: tusen takk! :)

  Madde K.K

  24.01.2015 kl.10:04

  Elsket veksen og for noen fine sko!

  God helg!

  siribokoholiker

  24.01.2015 kl.12:56

  oj, så utrolig heldig du er som har den vesken :p trenger også en større reisebag selv, men har nok ikke råd til den du :P Ha en fin helg!

  - Siri

  Anna Madelen

  24.01.2015 kl.18:00

  Madde K.K: Takk, god helg til deg også :-)

  Anna Madelen

  24.01.2015 kl.18:00

  siribokoholiker: Hehe, ja er rimelig fornøyd med den! :-) Takk, ha en fin helg du også!

  Skriv en ny kommentar


  Hei og velkommen! Mitt navn er Anna Madelen, jeg kommer fra Moelv men bor på Jessheim. Her får dere et innblikk i mitt liv og min hverdag.  Arkiv
  hits