Anna Madelen
Dagen før dagen

  • 23.12.2014, 20:56

Nå har jeg funnet sofaen igjen etter å ha fikset neglene mine til imorgen og gått en tur. Jeg satte på meg joggesko med brodder, lue og superundertøy før jeg satte kursen ut døra for å gå en liten tur i håp om at det skulle gjøre noen undrer for ryggen min. Haha. Overraskende nok er ikke korsryggen like ille som igår kveld, kan hende det er fordi jeg tror turen hjalp. Men hvem bryr seg, sålenge det føles bedre? Nakken er likens, så da blir det nok ibux krem og massasje før jeg tar kvelden idag.

Jeg har også vært på fixme og fikset neglene til imorgen, det tok sin tid før jeg fikk bestemt hvilken farge jeg skulle ha på tippene som til slutt ble gullfargede. Etter det sto middag med pappa og lillebror for tur. Pappa lagde kyllingfilet med pommesfrittes, salat og hjemmelaget bernaise! Vi har også pyntet juletreet, og fått lagt pakkene under treet i dag. Tradisjonens tro foregår pyntingen den 23 her i hus, selv om jeg synes andre folk begynner tidligere for hvert år.

 

God jul alle!♥


  • Publisert i Blogg  • Skriv en ny kommentar


    Hei og velkommen! Mitt navn er Anna Madelen, jeg kommer fra Moelv men bor på Jessheim. Her får dere et innblikk i mitt liv og min hverdag.    Arkiv
    hits