Anna Madelen
Fjerde søndag i advent // glossybox

  • 22.12.2014, 22:32

I går var det fjerde, og siste søndag i advent. Jeg hadde ingen anelse om hva jeg skulle få når mamma kom med en firkantet pakke, som med det første minnet meg om en tykk bok. Når jeg pakket opp var det gledens syn som møtte meg, for omtrent fem uker siden fortalte jeg mamma at jeg kunne tenkt meg den limited jule-edition fra Glossybox. Selv glemte jeg bort det i julestria, og tenkte ikke mer på det. Ettersom jeg hadde glemt av det selv så tenkte jeg at mamma ihvertfall hadde glemt av det, men der tok jeg feil! For hun hadde nemlig bestilt glossybox til meg samme dag som jeg sendte henne link og viste det til henne! Kan vel ikke si noe annet enn at jeg er litt bortskjemt..hehe. 

 

 

 

 

 

 

// alle produktene jeg fikk med var fullsize profukter. Vanligvis i en glossybox får man mindre str (tester typ), men noen ganger i året i forbindelse med høytider ol. kommer de med limited glossyboxes som inneholder fullsize profukter til en mye høyere verdi enn normalt. Disse får hvem som helst bestilt selv om man ikke er abonnement, og heller ikke ønsker å bli abonnement. Jeg fikk cleansing gel (hudrens), lip butter, neglelakk, primer (base), øyenskygge duo og hårkur. Jeg har ikke rukket å teste alle produktene, men er storfornøyd med de jeg har rukket å prøve ut!


  • Publisert i Blogg  • Skriv en ny kommentar


    Hei og velkommen! Mitt navn er Anna Madelen, jeg kommer fra Moelv men bor på Jessheim. Her får dere et innblikk i mitt liv og min hverdag.    Arkiv
    hits