Anna Madelen




Sunn middag // fra bunnen av

  • 18.09.2014, 17:01

Igår lagde jeg først grønnsakssuppe med melboller fra bunnen av, etter det satte jeg i gang å bake horn til å ha ved siden av suppen. I starten klarte jeg ikk å bake horn, men etter at jeg har begynt å bruke fersk gjær har de blitt kjempe bra og gode! Så fort hornene var i ovn lagde jeg en bolledeig å satte til heving. Fant nemlig en oppskrift på boller der man ikke skal bruke sukker men melis. Bollene hadde nok blitt kjempe gode om jeg ikke hadde glemt dem i ovn til de ble så godt som svarte. Det som var igjen inni og ikke var hardt smakte ihvertfall godt!


  • Publisert i Blogg



  • Mamsen

    19.09.2014 kl.07:37

    Det så godt ut. Flink til å lage mat og bake du <3

    Anna Madelen

    19.09.2014 kl.09:16

    Mamsen: det var godt :-) takk <3

    Skriv en ny kommentar






    Hei og velkommen! Mitt navn er Anna Madelen, jeg kommer fra Moelv men bor på Jessheim. Her får dere et innblikk i mitt liv og min hverdag.



    Arkiv




    hits