Anna Madelen
Nails and brows

 • 07.08.2014, 20:07

Ettersom jeg jobber på sykehjemmet nå kan jeg ikke ha verken lange negler, neglelakk eller akrylnegler. For meg er det ganske kjipt ettersom jeg må ha lakk for å la være å bite, og siden jeg sluttet å bite negler for 3-4 måneder siden har jeg alltid lakket neglene mine på nytt hver dag. Men neste uke fredag har jeg bestilt meg time til akrylnegler på fixme (tørr ikke gå til noen andre med neglene mine!), noe som skal bli så deilg! Etter at jeg bestilte timen til akrylnegler fant jeg ut at det snart er på tide å fikse øyenbrynene igjen også, men da jeg gikk inn for å bestille time var det fullt på fredag. Så det endte med at jeg bestilte time til brynene mine på torsdag, så drar jeg tilbake å ordner neglene dagen etter. Så nå er det bare å spare øyenbrynene, og ikke nappe på over en uke...har ikke nappet på noen dager nå heller, så er spent på hvordan jeg ser ut neste uke!

 

 

Vil virkelig anbefale fixme til dere som bor i moelv eller i nærheten, de er kjempe flinke og jeg er like fornøyd hver gang!


 • Publisert i Blogg • Charlene Marie

  07.08.2014 kl.20:10

  Kjenner meg igjen. Har vært en ekstrembiter jeg og.

  Anna Madelen

  08.08.2014 kl.11:37

  Charlene Marie: Er ikke lett å slutte nei... Men nå skal jeg ikke begynne igjen! :)

  Skriv en ny kommentar


  Hei og velkommen! Mitt navn er Anna Madelen, jeg kommer fra Moelv men bor på Jessheim. Her får dere et innblikk i mitt liv og min hverdag.  Arkiv
  hits