Anna Madelen
Livsstil

  • 23.07.2014, 21:43

Er så sliten i kroppen om dagen! Har bestemt meg for å bruke scooteren mindre og begynne å sykle isteden. Grunnen er at jeg fikk akutt angst en dag for at jeg skulle få en forferdelig kondisjon og en dårlig livsstil fordi jeg kjører for mye etter jeg fikk lappen. Så jeg hadde ikke brukt scooteren på åtte dager da jeg idag tok den fatt igjen idag. Men det var alikevel med god samvittighet, for det var rett etter at jeg hadde syklet 3 km. Ikke at 3 km er mye, men når halve veien er oppover bakker som får svetten til å renne bare man tenker på å gå opp, da er det ganske tungt å sykle opp (spesielt når man ikke har syklet på flere år og det er over 30 grader ute).

Idag har jeg faktisk fått farge etter å ha sola meg i hagen i noen timer. Har også vært en tur på stranda med mamma, ove og tord. Mamma hadde pakket piknik kurv med rundstykker og kaffe, og det var kjempe koselig!


  • Publisert i Blogg  • Skriv en ny kommentar


    Hei og velkommen! Mitt navn er Anna Madelen, jeg kommer fra Moelv men bor på Jessheim. Her får dere et innblikk i mitt liv og min hverdag.    Arkiv
    hits