Anna Madelen
Hårfarge

 • 18.07.2014, 20:29

Nå har jeg seks dager fri, og de skal nytes. Håper det blir fint vær, men uansett vær så skal jeg kose meg uansett. Imorgen reiser jeg til Vestby outlet med mamma og Tord, så blir det tre dager i Oslo med shopping og kos. 

Over til noe helt annet: håret mitt har lysnet veldig mye siden jeg farget det sist og fargen har falmet endel. Derfor dro jeg ned til frisøren idag for å kjøpe hårfarge, men der var det stengt så da bar det videre til neste frisør og der hadde dem ikke hjemmefarge til salgs. Derfor endte det med at jeg måtte kjøpe hårfarge på europris, noe som ble billigere men jeg tviler på at fargen sitter like bra! Heldigvis vasket jeg ut fargen før det som sto i anvisningen, ellers hadde jeg nok endt med mørke brunt hår! Nå er jeg egentlig storfornøyd med fargen som ble jevn og passe mørk.

// Det er egentlig litt mørkere i virkeligheten, og før farging var det minst tre nyanser lysere. 

Grunnen til at hele ansiktet ikke ble med på bildet er så enkel som at jeg har syklet av i dag, så jeg sitter her med en hoven blåveis på venstre øyet. Ser ikke direkte bra ut.


 • Publisert i Blogg • Marie Sagli

  18.07.2014 kl.22:27

  veldig fin farge! :)

  Anna Madelen

  19.07.2014 kl.00:10

  Marie Sagli: takk :)

  Skriv en ny kommentar


  Hei og velkommen! Mitt navn er Anna Madelen, jeg kommer fra Moelv men bor på Jessheim. Her får dere et innblikk i mitt liv og min hverdag.  Arkiv
  hits