Anna Madelen
Valdres

  • 10.07.2014, 21:00

Hver sommer i mange år nå har jeg reist til Valdres på hytta til tante på besøk i noen dager av ferien. Mandag når jeg var ferdig på jobb tok vi bussen fra gjøvik og til Fagernes hvor tante hentet oss og vi kjørte opp på hytta. Er like koselig der hver gang, og er absolutt ikke noe problem å være hos tante når man har en så snill tante som jeg har!

Til mandagen hadde jeg bestilt spekeskinke, arnordpølse(valdrespølse), eggerøre, seterrømme og hjemmelaget potetstappe, og selvfølgelig hadde tante lagd det til vi kom. Tror ikke det var en overraskelse for henne at jeg ba henne lage det til vi kom, for hun har lagd det i 6 år den første dagen jeg kommer på besøk.
Tirsdag morgen reiste vi til Fagernes, og etter å ha gått på senteret og tatt en kaffe kopp der spurte tante om vi ville ta en tur til beitostdølen så skulle hun spandere middag der. Vi var ikke så heldige med været men koselig var det likevel!

Skriv en ny kommentar


Hei og velkommen! Mitt navn er Anna Madelen, jeg kommer fra Moelv men bor på Jessheim. Her får dere et innblikk i mitt liv og min hverdag.Arkiv
hits