Anna Madelen
Not one word.

  • 25.06.2014, 11:14

Det har blitt en stund uten blogging nå. Har ikke hatt så mye å blogge om så da har det heller ikke blitt noe blogging. Kan ta en kort oppsummering av de siste dagene, ettersom forrige uke ikke er så mye å si noe om igrunn.

Søndag var jeg ute å gikk tur i skogen med kjæresten, begge kjøpte nye jakker på lørdag (må nevnes at jeg fikk min av mamma) så da måtte vi jo teste jakkene, hehe. Begge jakkene er Helly Hansen, og kjøpt på g-sport. Selv om det var litt dårlig vær, var humøret likevel på topp. Vi hadde en kjempe koselig tur, og måtte selvsagt nedom kiosken for å kjøpe oreo kuleis (beste isen).


 

Mandag hadde jeg første dagen min på sykehjemmet, og det gikk mye bedre enn forventet. Tror jeg kommer til å trives godt selv om det er en jobb som kan by på noen utfordringer i starten. Jeg synes det er en veldig hyggelig jobb, og det gir meg en glede å se at om jeg gir en av dem som er der litt ekstra tid så gir det dem en glede som var verdt de minuttene jeg satte av til feks en liten prat.

 

 

____________________________________________________________________________________________

Nå sitter jeg hjemme i joggebukse og t-skjorte med en kopp varm mint-te, deilig! Har kveldsvakt idag, så begynner ikke på noen timer enda. Nå skal jeg snart gå igang med litt rydding og vasking, noe jeg tviler på at jeg orker da jeg kommer hjem ikveld.


  • Publisert i Blogg  • Skriv en ny kommentar


    Hei og velkommen! Mitt navn er Anna Madelen, jeg kommer fra Moelv men bor på Jessheim. Her får dere et innblikk i mitt liv og min hverdag.    Arkiv
    hits